Apple Watch Connected vás odmení za dosiahnuté fitnes ciele

Zaujímavý program poteší športovcov, ktorí radi napredujú. Ak dosiahnu vytýčené fitnes ciele, môžu sa tešiť na rôzne zaujímavé odmeny, medzi ktoré patria poukazy či možnosť získať späť peniaze utratené za Apple Watch.

Kalifornský výrobca spustil úplne nový program pre používateľov svojich hodinek Apple Watch. Prináša špeciálne výhody tým, ktorí športujú a majú nastavené ciele. 

Volá sa Apple Watch Connected a odmení vás napríklad zľavou z členského poplatku vo fitku, darčekovými poukazmi Apple a Nike, komunitnými výhodami a tiež možnosťou získať späť peniaze, ktoré ste utratili za Apple Watch Series 5. 

Každé fitko zapojené do programu bude mať svoj vlastný súbor cieľov a výziev. Zatiaľ však nie je známe, o čo konkrétne pôjde. Apple Watch Connected sa spolieha na GymKit systém výrobcu, ktorý využíva NFC na vytvorenie spojenia medzi hodinkami a kompatibilným fitnes zariadením. Po spárovaní sa synchronizujú vaše údaje o tréningu, aby ste mohli dosiahnuť presnejšie výsledky. 

Nový motivačný program je momentálne dostupný iba vo vybraných amerických fitnes centrách YMCA, Crunch Fitness, Basecamp Fitness a Orangetheory Fitness. Ich počet by sa mal v budúcnosti rozšíriť. Musia však splniť určité kritériá stanovené Applom, medzi ktoré patria používanie aplikácií pre iPhony a hodinky, terminály Apple Pay a samozrejme možnosti špeciálnych odmien pre členov. 

O medzinárodnom rozšírení služby zatiaľ nie sú známe žiadne informácie. 

Zdroj: techcrunch.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu