Apple vydal aktualizáciu iOS 13.4, iPadOS 13.4 a watchOS 6.2

Nová verzia prináša opravy zistených chýb, nové memoji nálepky, zdieľanie priečinkov na iCloud Drive z apky Súbory a množstvo ďalších vylepšení.

Apple naraz vydal aktualizácie platforiem určených pre iPhony, iPady a inteligentné hodinky Watch. 

Najnovší iOS 13.4 ponúka deväť nových memoji, možnosť zdieľať priečinok na iCloud Drive priamo z aplikácie Súbory, vylepšil funkcie v aplikáciách App Store, Arcade, Mail a pridal podporu pre navigácie tretích strán v CarPlay. 

Okrem toho opravuje množstvo chýb a ponúka ďalšie vylepšenia. Kompletný zoznam si môžete prečítať na priložených snímkach obrazovky. 

Nový iPadOS 13.4 prináša navyše podporu pre myš a trackpad na lepšiu a rýchlejšiu navigáciu v systéme pomocou Multi-Touch gest. V systéme watchOS 6.2 pribudla možnosť nákupov aplikácií priamo v apkách na Apple Watch. 

Inštalačný balíček pre iPhone 11 má približne 980 MB, pre iPad Pro 10.5 810 MB. Systém by mal update ponúknuť automaticky, prípadne ho môžete vyhľadať po otvorení položky Všeobecné -> Aktualizácia softvéru. Hodinky Applu aktualizujete na nový watchOS 6.2 cez iPhone a aplikáciu Watch. 

Diskusia k článku:

Celá diskusia 3 príspevky