Apple sprístupnil verejnú beta verziu watchOS 7. Vyskúšať ju môžete aj vy

Najnovší softvér pre smart hodinky Applu si môžete vyskúšať ešte pred oficiálnym vydaním. V článku sa dozviete, ako na to.

Po testovacích verziách najnovšieho softvéru pre iPhony a iPady sprístupnil Apple aj beta verziu novej platformy pre inteligentné hodinky Watch. 

Najnovší softvér watchOS 7 predstavil Apple na vývojárskej júnovej konferencii. Prináša viacero noviniek, medzi ktorými nechýba monitorovanie spánku či apka na umývanie rúk. Podrobnosti sa dočítate v článku iPadOS 14 a watchOS 7: lepšia práca s perom či monitorovanie spánku.

Nový systém si môžete ako beta tester na svoje Apple hodinky nainštalovať už dnes, ešte pred vydaním oficiálnej verzie, ktorá sa očakáva na jeseň. 

Ako na to? Stačí sa prihlásiť svojím Apple ID na stránke www.beta.apple.com. Vyberiete si z ponuky systémov ten, o ktorý máte záujem, v tomto prípade kliknete na watchOS. Cez internetový prehliadač Safari v mobile alebo tablete si stiahnete konfiguračný profil a následne si budete môcť watchOS 7 Public Beta hneď aj nainštalovať.

Nezabudnite, že ide o testovaciu verziu systému, takže môže byť problém so stabilitou alebo kompatibilitou s niektorými aplikáciami. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu