Apple rozdáva k vybraným produktom až 200 € poukážku

Akcie pod hlavičkou Black Friday sú u niektorých obchodníkov už niekoľko dní v plnom prúde, Apple čaká na piatok 29. novembra. Pridajú sa aj slovenskí autorizovaní predajcovia.

V krajinách, kde má Apple svoje oficiálne obchody, bude od 29. 11. - 2. 12. 2019 prebiehať akcia, v ktorej môžu zákazníci získať pri kúpe vybraných produktov poukážku až do výšky 200 eur. Hodnota darčekových kariet sa líši podľa zakúpeného produktu a uplatnia si ju pri ďalšom nákupe. 

Na Slovensku oficiálny Apple Store nemáme, no fanúšikovia značky môžu využiť akcie lokálnych autorizovaných obchodníkov. Napríklad iStores tento piatok zníži ceny niektorých produktov a k vybraným pribalí navyše aj 20 € či 50 € poukážku. 

Black Friday neodignoruje ani m:zone. Zľavy nebude mať iba jeden deň ako iStores, ale tri dni. Od piatka do nedele budú vybrané produkty dostupné za nižšiu cenu než zvyčajne, napríklad AirPods kúpite za 139 €, za slúchadlá s bezdôtovým nabíjacím puzdrom zaplatíte 179 € a iPhone XR 64 GB dostane cenovku 659 €. 

Zľavy počas štyroch dní (29. 11. - 2. 12.), teda rovnako ako Apple vo svojich obchodoch, bude ponúkať ďalší autorizovaný predajca iStyle. Na webe zatiaľ nemá kompletnú ponuku, no upriamuje pozornosť na iPhone 6S za 299 €, slúchadlá AirPods za 138 € a MacBook Pro 13'' 128 GB bude ponúkať za 1099 €. 
 

Zľava na vybrané produkty a príslušenstvo platí v kamenných predajniach aj internetovom obchode. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu