Apple predstaví nové iPhony 14. septembra

Polovica septembra bude patriť tradičnej Apple prezentácii, ktorá tento rok nesie názov California Streaming. Je takmer isté, že na nej uvidíme ďalšiu generáciu iPhonov, hodinky Apple Watch a nové verzie operačných systémov.

Fanúšikovia Applu čakajúci na predstavenie noviniek sa konečne dočkali. Kalifornský výrobca oznámil dátum svojej prezentácie California Streaming, ktorá sa uskutoční 14. septembra. Apple ju bude streamovať na viacerých platformách. Keďže ide o tradičnú septembrovú prezentáciu, môžeme takmer s istotou predpokladať, že uvidíme novú generáciu iPhonov. 

O tých zatiaľ vieme len zopár neoficiálnych informácií, ktoré pochádzajú z rôznych únikov. Najčastejšie sa spomína displej s vysokou obnovovacou frekvenciou a čakáme tiež typické vylepšenia fotoaparátu a výkonnejší procesor. 

Okrem toho by sme sa mohli dočkať aj uvedenia nových Apple Watch a dátumov vydania iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 či macOS Monterey. 

Prezentáciu California Streaming môžete naživo sledovať na webe Applu, Apple TV alebo na akomkoľvek jablčnom zariadení. O všetkých novinkách vás, samozrejme, budeme informovať aj na našom webe. 

Zdroj: apple.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu