Apple oznámil na 13. októbra ďalší event

Dočkáme sa konečne uvedenia nových iPhonov? Je to dosť pravdepodobné. Na poslednej konferencii sa Apple venoval hlavne softvéru, novým hodinkám a iPadom.

Tradičný septembrový event sa kobal 15. 9. a spoznali sme na ňom nový iPad Air, iPad 10.2, hodinky Apple Watch Series 6, Watch SE aj Apple One, ktorá v jednom predplatnom spája viaceré služby. Nové iPhony série 12 nie. Meškajú. Premiéru budú mať až 13. októbra, online prenos odštartuje o 19-tej hodine nášho času. 

Očakávajú sa možno až štyri modely. Okrem troch minuloročných nástupcov aj Apple iPhone 12 mini, ktorého cena by mohla začínať okolo 649 amerických dolárov. Cena najdrahšieho iPhonu 12 Pro Max 512 GB sa odhaduje na 1399 USD. 

Podľa už skôr zverejnených špekulácií by mali nové iPhony prísť bez nabíjačky a slúchadiel v balení. Štart predaja sa odhaduje na november. 

Pokiaľ si pôjdete októbrovú udalosť Applu uložiť do kalendára cez stránku apple.com na iPhone alebo iPade, skúste ťuknúť na displeji na logo eventu. Načíta sa vám prostredie vo virtuálnej realite s AR objektom. Na displeji sa vám zobrazí dátum spolu farebnými bublinami, s ktorými sa môžete chvíľu hrať.  

Zdroj: apple.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu