Apple odštartoval TV+. Nové zariadenia majú službu 1 rok zadarmo

Nová streamovacia služba, ktorá bude ponúkať vlastný obsah Applu už odštartovala. Počet dostupných titulov je zatiaľ biedny.

Streamovacia služba Apple TV+ bola prvýkrát oznámená na marcovej konferencii Applu a vyvolala veľký záujem. Novinku sme predstavili v článku Apple TV a TV+: Rozšírenie do 100 krajín a konkurent Netflixu s mesačným predplatným

Konkurentom Netflixu však zrejme ešte dlho nebude. Zatiaľ je v ponuke iba osem titulov. Nájdeme tu rôzne seriály, dokument aj obsah určený detskému divákovi. Ďalšie filmy majú pribúdať každý mesiac. 

Predplatné TV+ zahŕňa iba vlastný obsah Applu, nie tituly dostupné v službe Apple TV, kde je ponuka oveľa bohatšia. Za tie musíte stále jednorazovo zaplatiť. Na výber máte zapožičanie alebo nákup vybraného titulu.

Apple TV+ je dostupná od 1. novembra a po 7-dňovej trial verzii zaplatíte mesačne 4,99 eur. Jedno predplatné môže zdieľať až šesť členov rodiny. Bezplatné ročné členstvo získa každý, kto si zakúpi akékoľvek nové zariadenie iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV alebo Mac zakúpený po 10. septembri 2019

Pôvodné tituly Applu môžete sledovať v rozlíšení 4K HDR alebo Dolby Vision, a väčšina z nich ponúka aj zvuk vo formáte Dolby Atmos. Na iPhone, iPade, iPode touch a Macu si epizódy alebo filmy môžete aj stiahnuť a sledovať ich offline. 

Apple TV+ sa dá využívať na mobilnom zariadení Applu, počítačoch Mac, Apple TV 3. generácie, Apple TV 4K, na inteligentnom televízore alebo streamovacom boxe s podporou aplikácie Apple TV, a takisto cez web na stránke tv.apple.com. Podporované prehliadače sú Safari, Firefox a Chrome. Obsah od Applu má titulky aj v slovenčine a dabing v takmer 40 jazykoch. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu