Apple Music prichádza na PS5

Populárna hudobná streamovacia služba na novú konzolu od Sony prináša vyše 90 miliónov skladieb. Je integrovaná priamo do používateľského rozhrania. Podporuje prehrávanie na pozadí a ponúka tipy na základe hier, ktoré ste hrali.

Majitelia PlayStation 5 (recenzia) majú dôvod na radosť. Na konzolu totiž konečne dorazila populárna hudobná streamovacia služba Apple Music. Oficiálny príchod tak vystriedali dohady, ktorých bol plný internet začiatkom tohto mesiaca.

Používatelia s Apple Music získajú prístup k svojej knižnici a ku kompletnému obsahu služby. Ten tvorí viac než 90 miliónov skladieb, tisícky playlistov či hudobných videí v 4K.

Apple Music sa navyše integruje priamo do používateľského rozhrania konzoly. Dostať sa k nemu môžete stlačením tlačidla PS, ktoré vyvolá menu control center. Služba vám ponúkne hudobné odporúčania na základe hier, ktoré ste hrali. Samozrejmosťou je počúvanie na pozadí počas hrania. 

PS5 je prvou nextgen konzolou s podporou Apple Music. Služba sa zatiaľ nenachádza v Xboxoch a nebola podporovaná ani na PS4, ktorá však ponúkla aspoň Apple TV+. 

Zdroj: blog.playstation.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu