Apple má na jeseň ponúknuť svoje predplatené služby v balíčkoch za výhodnejšie ceny

Máme očakávať minimálne štyri druhy balíčkov, v ktorých budú známe služby výrobcu dostupné za jeden poplatok. Portfólio vraj doplní aj fitnes novinka. Všetky balíčky majú zároveň podporovať Family Sharing.

Podiel online služieb stále narastá a tvorí významnú časť príjmov mnohých spoločností. Výnimkou nie je ani Apple, ktorý údajne na jeseň so štartom predaja iPhonov 12 ponúkne aj rôzne balíčky svojich digitálnych služieb. 

Aspoň to tvrdí nová správa agentúry Bloomberg, podľa ktorej máme očakávať populárne Apple Music, Arcade, TV, iCloud a News, pospájané v rôznych balíčkoch, s cieľom ponúknuť zákazníkom výhodnejšiu cenu. 

Do portfólia kalifornského výrobcu má pribudnúť aj úplne nová fitnes služba. Správa od Bloomberg hovorí, že máme očakávať najmenej štyri úrovne balíčkov. Najlacnejší by mal ponúknuť Apple Music a Apple TV+ za jednu zvýhodnenú cenovku. Najdrahšia verzia vraj spojí pod jednu strechu všetky zmienené služby, pridá fitnes novinku a zatiaľ nešpecifikované množstvo dát v úložisku iCloud. 

Nové balíčky, interne zatiaľ známe ako Apple One by mali byť výhodnejšie najmä pre tých, ktorí si osobitne platia viaceré služby výrobcu. Po novom by ich mohli získať za jednu cenu lacnejšie. Balíčky majú byť kompatibilné so systémom Family Sharing a ich predaj bude podporovať aj nový iOS 14. Operačný systém bude vraj schopný vyhodnotiť, ktoré služby používate najčastejšie a automaticky vám ponúkne výhodný balíček. 

Zdroj: Bloomberg


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu