Apple iPhone SE 3 a dva iPady sú už v Indii na testovanie

Terním jarného eventu, na ktorom by sme mali spoznať nové Apple produkty, ešte nie je známy, no údaje o importe zariadení do Indie naznačujú, že sa máme tešiť na nový kompaktný iPhone a dva tablety.

Podľa webu 91mobiles.com boli do Indie dovezené tri novinky za účelom ich testovania. Má ísť o ďalšiu generáciu kompaktného iPhonu SE, nový iPad Air a lacný model základného iPadu. Očakáva sa, že Apple konferencia prebehne v marci alebo apríli. 

Nový iPhone SE 3 by vraj mohol prekvapiť nízkou cenou, hovorí sa dokonca o sume okolo 300 USD (bez dane, cla, DPH). Podľa nás však bude konečná cena skôr okolo 500 eur. 

Displej so 4,7-palcovou uhlopriečkou bude mať zrejme stále hrubé okraje a nebude chýbať Touch ID. O dizajne sa špekuluje viac, niektorí analytici očakávajú, že ostane rovnaký ako pri iPhone SE (2020) (základné info), ďalší očakávajú hranaté steny v štýle nových iPhonov. 

Nebude žiadnym prekvapením, ak iPhone SE 3 (alebo iPhone SE 2022) dostane čipset A15 Bionic 12 Mpix zadný fotoaparát a prednú kameru s rovnakým rozlíšením. V priebehu nasledujúcich týždňov sa zrejme dozvieme viac (neoficiálnych) informácií o predpokladanej výbave noviniek. 

Zdroj: 91mobiles.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu