Apple iPhone 13 vraj prinesie Always On displej, silnejšie magnety MagSafe a astro fotografie

Nový únik hovorí o tom, že by používatelia jablčných zariadení konečne dostali funkciu Always On displej. Mohli by si tak pozrieť aktuálny čas alebo úroveň batérie bez toho, aby museli rozsvietiť obrazovku.

Od vydania iPhonu 13 nás delia ešte dlhé mesiace. Už teraz sa však postupne objavujú úniky informácií o tom, čo by mala novinka od Applu priniesť. Za najnovším stojí leaker Max Weinbach. Tvrdí, že iPhone 13 konečne prinesie funkciu Always On displeja známu z androidov. Zaistiť by to mali nové 120 Hz LTPO displeje, ktoré má pre Applu dodávať Samsung. 

Používatelia jablčných zariadení by si tak mohli pozrieť aktuálny čas alebo úroveň nabitia batérie bez toho, aby museli rozsvietiť displej. Hovorí sa aj o notifikáciách, ktoré by mali využívať svetlo len menšej časti obrazovky. Nový únik spomína aj silnejšie magnety MagSafe, ktoré by mali zabrániť odpojeniu kompatibilného príslušenstva. 

Neoficiálne informácie uzatvárajú správy o fotoaparáte, ktorý vraj dostane režim astro fotografie. Má sa spustiť vtedy, keď na snímač zaznamená hviezdy alebo iné vesmírne objekty. Na potvrdenie alebo vyvrátenie spomínaných noviniek si ešte počkáme. 

Zdroj: appleinsider.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu