Apple iPhone 12 v režime dual SIM zrejme nepodporuje 5G pripojenie

Podľa interného dokumentu spoločnosti Apple, ktorý sa mal objaviť na internete, je podpora sietí 5. generácie limitovaná len na jednu SIM kartu. Ak chcete používať dve, iPhone 12 sa automaticky prepne do 4G LTE.

Jedným z hlavných lákadiel tohtoročných iPhonov 12 je podpora sietí 5. generácie. Aktuálne najrýchlejšie riešenie mobilnej siete dostali všetky štyri predstavené modely. V praxi sa to však zrejme nezaobíde bez kompromisov. Na internete sa mal objaviť interný dokument Applu, ktorý prináša všetky podrobné informácie o nových iPhonoch. 

Uvádza, že ak sa chystáte svoj nový iPhone 12 používať v režime dvoch SIM kariet, s podporou 5G sa môžete rozlúčiť. Funguje vraj len vtedy, ak sa v iPhone nachádza iba jedna SIM karta. V prípade použitia dvoch sa pripojenie automaticky prepne do 4G LTE. 

Ide o pomerne dôležitú informáciu, o ktorej by mal informovať oficiálnou cestou aj samotný Apple. To sa však zatiaľ nestalo. Špekuluje sa, že výrobca bude riešiť situáciu formou aktualizácie softvéru, ktorej by sa používatelia mali dočkať ešte pred koncom roka. 

Zdroj: Reddit


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu