Apple iPhone 12 a 12 mini prichádzajú v novej fialovej farbe

Apple event bol nielen o nových iPadoch, Apple TV či lokalizačnom prívesku AirTag. Výrobca priniesol aj nový farebný odtieň pre sériu iPhone 12.

Žiarivá fialová poteší najmä ženskú časť Apple fanúšikov a zrejme nie je náhoda, že na trh príde pred dňom matiek, ktorý pripadá na druhú májovú nedeľu, tento rok to bude 9. mája. 

Vnútri sa nič nezmenilo, špecifikácie ostávajú úplne rovnaké ako pri ďalších farebných variantoch. Máme tu tak výkonný čip A14 Bionic, Super Retina XDR OLED displej s Full HD rozlíšením, v prípade iPhone 12 ide o 6,1'' uhlopriečku, iPhone 12 mini ponúka 5,4'' obrazovku. 

Dvojica zadných 12 Mpix fotoaparátov uspokojí aj náročnejších fotografov a telefónom nechýba rýchle 5G pripojenie, vodeodolná konštrukcia, stereo reproduktory ani bezdrôtové nabíjanie. Kompletné špecifikácie hľadajte v základnom infe Apple iPhone 12 a Apple iPhone 12 mini

Predobjednávky na fialový Apple iPhone 12 a iPhone 12 mini začnú na vybraných trhoch 23. apríla, štart predaja je naplánovaný na 30. mája. Ceny sa nemenia, iPhone 12 mini 64 GB začína na sume 799 eur, za iPhone 12 64 GB zaplatíte 899 eur. 

Zdroj: apple.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu