Apple iPhone 11 zrejme dostane trojicu zadných fotoaparátov

Nové úniky ukazujú zoradenie zadných kamier, ktoré pripomína Huawei Mate 20 Pro. Pri základnej a Max verzii sa spomínajú tri kamery, pričom štandardný fotoaparát a teleobjektív doplní 120° širokáč.

Je pravdepodobné, že Apple už dlhší čas pracuje na novom iPhone, ktorý zrejme dostane označenie 11. Na internete sa tradične objavujú rôzne špekulácie o tom, ako bude vyzerať.

Najnovšie vizuály naznačujú tri objektívy fotoaparátu na zadnej strane. Ich zoradenie pripomína fotoaparát Huaweiu Mate 20 Pro. Na tieto dohady už stihol zareagovať aj výrobca puzdier a príslušenstva Olixar. Vo svojej aktuálnej ponuke má ochranné doplnky pre tento typ kamery v iPhone 11.

Každé z puzdier má k dispozícii v troch verziách. Mnohí totiž očakávajú, že sa dočkáme predstavenia trojice noviniek podobne, ako minulý rok. Malo by ísť o iPhone 11, iPhone 11 Max a iPhone 11 R. Posledná verzia by mala mať o jeden objektív menej. Britský predajca sa dokonca poponáhľal až tak, že vytvoril video, kde vysvetľuje, že ochranné puzdrá pre nové iPhony už má v sériovej výrobe. O usporiadaní zadných fotoaparátoch je presvedčený ešte pred oficiálnym uvedením

V prípade technických špecifikácií by mal Apple prvýkrát v histórii pridať aj 120° širokouhlý objektív. Ten mnohým používateľom chýba, keďže na androidoch je k dispozícii už pár rokov. Pri teleobjektíve a štandardnom fotoaparáte sa očakáva naďalej prítomná optická stabilizácia a niekoľko únikov spomína aj jasnejší LED blesk.

Zlepšenie by malo prísť aj v oblasti Face ID, kde sa hovorí o nových senzoroch. Apple špekulácie nekomentuje a všetko dá na pravú mieru až pri oficiálnom ohlásení nových iPhonov, ktoré čakáme v septembri.

Zdroj: mobilefun.co.uk

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne18.06.2019 - 12:05 Trvalý odkaz

Lacnejší nástupca XR iba dvojicu. Vyzerá že to bude jediný upgrade iPhonu. Nič nové prevratné sa nechystá, až v 2020 keď by mal ožiť znova SE s väčším displejom.

Celá diskusia 1 príspevok