Apple AirPods Max - náhlavné Bluetooth slúchadlá s ANC

Apple uviedol bezdrôtové slúchadlá s hlavovým mostom vybavené aktívnym potlačením okolitých ruchov, adaptívnym ekvalizérom a priestorovým zvukom.

Do ponuky slúchadiel značky Apple pribudli veľké náhlavné Bluetooth slúchadlá AirPods Max určené náročným zákazníkom. Dostali výkonný čip H1 s pokročilým softvérom. 

Podľa výrobcu majú ponúknuť prelomový zážitok z počúvania s adaptívnym ekvalizérom, aktívnym potlačením šumu, ambientným režimom a priestorovým zvukom. 

Každá ušná mušľa sa pripája ku konštrukcii pomocou inovatívneho mechanizmu, ktorý vyvažuje a rozdeľuje tlak ušnej mušle tak, aby zodpovedala kontúram hlavy používateľa.

Digitálna korunka inšpirovaná hodinkami Apple Watch ponúka presné ovládanie hlasitosti, môžete preskakovať medzi skladbami a pozastaviť zvuk. Poslúži aj na prijímanie a ukončovanie hovorov, alebo na aktiváciu hlasovej asistentky Siri.

Na jedno nabitie zvládnu AirPods Max až 20 hodín počúvania hudby, hovoru alebo prehrávania filmov s aktívnym potlačením šumu a priestorovým zvukom.

Dodávajú sa s mäkkým, inteligentným puzdrom, ktoré prepne slúchadlá do ultraľahkého stavu napájania, čo pomáha udržiavať nabitie batérie, keď ju nepoužívate. Päťminútové nabíjanie dodá slúchadlám energiu na 1,5 hodiny používania. 

Spárovanie s iPhonom alebo iPadom prebieha veľmi jednoducho jedným ťuknutím na dispplej rovnako, ako pri true wireless slúchadlách AirPods a AirPods Pro. 

AirPods Max sa dodávajú v piatich farbách: vesmírnej šedej, striebornej, nebesky modrej, zelenej a ružovej. Predobjednávky vo vybraných krajinách už odštartovali, dostupnosť je naplánovaná na 15. decembra. Cena v nemeckom e-shope Applu je stanovená na 597,25 eur.

Zdroj: apple.com

Diskusia k článku:

Peter11.12.2020 - 12:42 Trvalý odkaz

Podľa videa MKB vyzerajú veľmi fajnovo, čo sa týka konštrukcie.
Som veľmi zvedavý na kvalitu zvuku.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease14.12.2020 - 01:07 Trvalý odkaz

Cena teda Trhač je 🙄
Za to je WH-1000XM3 + WH-1000XM4. S aptX HD a LDAC, výdrž 30 hodín...

Celá diskusia 5 príspevkov