Aplikácia Xbox je už dostupná na Samsung TV, hrať môžete aj bez konzoly

Slovenskí aj českí používatelia si vďaka Game Passu a cloud streamingu môžu zahrať hry v špičkovej kvalite priamo v televízore. Knižnicu tvorí stoviek titulov, vrátane najnovších hitov.

Začiatkom mesiaca sme vás informovali o tom, že Samsung televízory dostávajú cloud streaming od Xboxu. Zahrať hru si môžete aj bez konzoly. Teraz sa výsledok spolupráce Microsoftu a Samsungu stáva realitou. Ak vlastníte tohtoročné modely televízorov Neo QLED 8K, Neo QLED 4K a QLED, už môžete sťahovať. 

Najväčšou výhodou je, že vďaka dostupnému cloud streamingu môžete hrať hry bez toho, aby ste vlastnili Xbox konzolu. Stačí si predplatiť Game Pass a knižnicu stoviek titulov si užijete priamo vo vašej Samsung TV. Službe a jej ponuke sme sa osobitne venovali v recenzii Xboxu Series X, ktorú si môžete prečítať na tomto odkaze.

Slovenskí aj českí používatelia tak dokážu streamovať stovky hier v špičkovej kvalite. Dostupné sú napríklad Halo Infinite (recenzia), Forza Horizon 5, ale aj nedávno vydané As Dusk Falls (recenzia). Microsoft zároveň dodáva, že nové tituly z dielne Xbox Games Studios budú v Game Passe k dispozícii odo dňa vydania, vrátane ikonických hier od Bethesdy, ktorú nedávno kúpil

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu