Aplikácia SWAN GO dostupná už aj pre Samsung smart TV

Začiatkom januára uviedol SWAN na trh aplikáciu pre smart televízory. Dostupná je pre inteligentné televízory značky Samsung vyrobené od roku 2016. Neskôr pribudne podpora aj pre LG.

Aplikácia Swan Go dokáže funkciami a dostupnosťou TV kanálov nahradiť tradičný set-top-box. Stiahnete si ju cez aplikačný obchod Samsung Apps, ktorý nájdete v každom smart TV tejto značky. 

Po úspešnom nainštalovaní aplikácie je potrebné zadať Párovací kód, ktorý získate pri objednaní služby. Ovládanie je jednoduché a intuitívne, stačí na to len klasický televízny ovládač, ktorý je súčasťou smart televízora.

K dispozícii máte identické rozhranie ako pri set-top-boxe, vrátane všetkých funkcií ako EPG – detailná programová štruktúra, (pozastavenie, pretočenie, náhľad, opätovné spustenie vysielaného programu), TV archív, či možnosti nahrať si obľúbenú reláciu. 

Prečítajte si: Novú Swan TV môžete pozerať aj v mobile (10. 2. 2020)

Pre komfortné využívania je potrebné internetové pripojenie s prenosovou rýchlosťou aspoň 10 Mbps. Možnosť využívania aplikácie SWAN GO pre smart televízory Samsung, je súčasťou internetovej televízie SWAN GO, ktorej cena začína od 7,99 € mesačne

Dostupnosť služby v mieste vášho bydliska si môžete overiť na webovej stránke swango.sk. V priebehu roka sa očakáva sprístupnenie aplikácie aj pre smart TV značky LG, pre Android TV a Apple TV. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu