Apka YouTube Music dostupná už aj na verziu Wear OS 2

Hudobná služba YouTube Music bola sprístupnená na hodinky s operačným systémom Wear OS 3.0 príchodom najnovších modelov série Samsung Galaxy Watch4. Aktuálne je už dostupná aj na zariadenia so starším systémom.

Majitelia smart hodiniek s Wear OS mali po zrušení aplikácie Hudba Play smolu, náhradu nedostali. Aplikácia bola nahradená službou YouTube Music až s príchodom najnovších hodiniek radu Samsung Galaxy Watch4 (recenzia), ktoré bežia na operačnom systéme Wear OS 3. Pre staršiu verziu bola doteraz nedostupná.

Aktuálne Google oznámil, že YouTube Music budú môcť od tohto týždňa používať aj majitelia starších zariadení s verziou Wear OS 2. Ak vlastníte napríklad kompatibilné hodinky značky Fossil, Michael Kors alebo Mobvoi a využívate Premium verziu YouTube Music, môžete si obľúbené skladby stiahnuť do hodiniek a počúvať ich v offline režime bez toho, aby ste museli mať spárovaný smartfón. 

Apka YouTube Music je dostupná na stiahnutie v obchode Google Play. V priebehu tohto roka bude k dispozícii aj pre ďalšie zariadenia, v ktorých je nainštalovaná verzia systému Wear OS 2.

Zdroj: support.google.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu