Apka Hopin kombinuje cestu MHD a taxíkom

V mobilnej aplikácii Hopin si už môžete vyhľadať cestu do ciela skombinovaním presunom pomocou mestskej hromadnej dopravy.

V dopravnej špičke môže byť presun napríklad električkou, ktorá má vlastné kolajnice a nestojí tak v zápche, rýchlejší než autom, teda taxíkom. Ten je vhodný na pokračovanie cesty až k cieľu, zastaví vám priamo pred domom. 

Mobilná aplikácia Hopin vďaka partnerstvu so spoločnosťou Mileus ponúka novú funkciu, ktorá kombinuje rýchlosť hromadnej dopravy a komfort taxislužby. 

CEO Hopin-u Richard Lőrincz vysvetľuje, ako to fungujje: "Klient si pomocou aplikácie privolá taxi službu tak, ako je zvyknutý. V prípade, že v jeho okolí nie je v tej chvíli k dispozícii žiadne vozidlo, klient si bude môcť zvoliť kombinovanú prepravu a nastúpiť do vozidla hromadnej dopravy. Keď vystúpi, vodič taxislužby ho dovezie do konečného cieľa. Naši klienti sa tak vyhnú zbytočnému, neproduktívnemu čakaniu a budú sa po meste pohybovať rýchlo a efektívne."

Ak je v konkrétnej situácii ideálnym riešením cesta iba autom, aplikácia cestu spojmi hromadnej dopravy nenavrhne. Práve preto je kombinovaná doprava ideálne riešenie predovšetkým v čase najrušnejšej premávky. V apke si tiež môžete zakúpiť cestovný lístok. 

Aplikácia Hopin je dostupná pre všetky mobilné platformy v obchodoch App Store, Google Play aj Huawei AppGallery a cez stránku www.hopin.sk

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu