Amazon oznámil novú hru Pán Prsteňov, ktorá príde na PC a konzoly

Nová hra by podľa slov tvorcov mala potešiť fanúšikov predlohy J.R.R. Tolkiena. Chce ponúknuť masívny svet Stredozeme a pracujú na nej skúsení vývojári.

Amazon Games v spolupráci s Embracer Group oznámil úplne novú MMO hru Pán prsteňov (The Lord of the Rings). Bude vychádzať z predlohy od J.R.R. Tolkiena a pôjde o masívny titul zasadený do otvoreného sveta Stredozeme. Tam sa podľa vývojárov odohrávajú príbehy z knižnej trilógie Hobit a Pán Prsteňov. 

Fanúšikovia by však svoje nadšenie mali držať ešte chvíľu na uzde. Projekt The Lord of the Rings je momentálne v rannej fáze vývoja. To znamená, že na finálny titul si počkáme ešte niekoľko rokov. Projekt má na starosti štúdio Amazon Games Orange County, ktoré prinieslo populárnu MMO hru New World. 

Novinka je vo vývoji na PC a konzoly s tým, že ďalšie detaily vzhľadom na rannú fázu práce nie sú známe. Autori ale sľubujú, že o novinky sa budú deliť postupne. Najbližšie sa však do Stredozeme pozrieme v hernom spracovaní už tento mesiac v novinke The Lord of the Rings: Gollum, ktorá ponúkne príbeh Gluma. 

Zdroj: tlačová správa 


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu