Aktualizovaný ovládač pre sériu Samsung Galaxy S20 / Note 20 vylepšuje herný výkon

Aktualizácia poteší hráčov na aktuálnych top modeloch výrobcu. Jej cieľom je lepšie optimalizovať výkon GPU a dosiahnuť tak kvalitnejší zážitok z titulov ako Call of Duty: Mobile.

Aktualizovanie ovládačov konkrétneho hardvéru je vo svete počítačov bežnou vecou. Prvé náznaky v tomto smere už však môžeme vidieť aj pri smartfónoch. Zhruba rok sa tomu venuje Qualcomm (viac v článku Adreno v nových Snapdragonoch sa bude aktualizovať ako grafické karty na PC). Ďalším na rade je Samsung, ktorý práve vydal ovládač s názvom Game Driver. Z popisu vyplýva, že po jeho nainštalovaní sa postará o najlepší možný herný zážitok. 

Ovládač je určený iba pre top modely série Galaxy S20 / Note 20. Jeho cieľom je hlavne zlepšenie výkonu GPU v tituloch, ako napríklad Call of Duty: Mobile či Fortnite. Samsung sa pri vývoji Game Driveru spojil s Googlom, aby dosiahol čo najlepší možný výsledok na platforme Android. 

Pre stiahnutie ovládača stačí navštíviť Google Play, kde môžete nájsť verziu pre grafický čip Mali aj Adreno. Zároveň sa očakáva, že Samsung postupne rozšíri podporu na viacero ďalších modelov. 

Zdroj: Samsung


 

Diskusia k článku:

disq15.12.2020 - 08:40 Trvalý odkaz

Samsung, ktorý práve vydal ovládač... neviem či práve, už pred vyše týždňom som písal, že ho vydal v komentári v článku Samsung vraj chystá 600 Mpix senzor fotoaparátu

Celá diskusia 1 príspevok