Aktualizácia série Samsung Galaxy S22 ruší obmedzovanie výkonu

Majitelia modelov série Galaxy S22 môžu aktualizovať softvér na novšiu verziu, ktorá opravuje niektoré zistené nedostatky. Najmä už nebude obmedzovaný výkon procesora.

Možno ste na internete zachytili informácie, ktoré hovorili o obmedzovaní výkonu smartfónov pri herných aplikáciách. Samsung vysvetlil, že funkcia Game Optimizing Service, ktorá je príčinou obmedzenia výkonu, bola navrhnutá pre efektívne riadenie teploty a optimalizovaný výkon. 

Najnovšia aktualizácia už nebude obmedzovať výkon CPU/GPU v počiatočných fázach hrania a umožní aplikáciám tretích strán obísť Službu Optimalizácie Hier. Okrem iného bla aj vylepšená stabilita aplikácie Fotoaparát aj celková stabilita zariadenia. 

Ak ste nedostali na svoj smartfón série Galaxy S22 upozornenie o najnovšej aktualizácii, skontrolujte si jej dostupnosť v nastaveniach - Aktualizácia softvéru. Inštalačný balík má veľkosť necelých 500 MB. Obsahuje aj marcové bezpečnostné záplaty.

Diskusia k článku:

Miro24.10.2022 - 10:46 Trvalý odkaz

Dnešná aktualizácia prináša Android 13. Dúfam že telefón nebude nejak spomalený ako to zvykne v Samsungu "veľká aktualizácia" priniesť

Celá diskusia 1 príspevok