Aktualizácia pre Sennheiser Momentum True Wireless 3 prináša dôležité vylepšenia

Prémiový model bezdrôtových slúchadiel dostáva aktualizáciu, ktorá prináša nové funkcie a vyššiu zvukovú kvalitu.

Aktualizácia úplne bezdrôtových slúchadiel Sennheiser Momentum True Wireless 3 je dostupná v mobilnej aplikácii Sennheiser Smart Control App. Používatelia získajú multi-point pripojenie, ktoré uľahčí používanie naprieč viacerými zariadeniami. 

Slúchadlá môžu byť spárované so smartfónom aj notebookom naraz, takže ak počúvate hudbu alebo pozeráte video na notebooku a niekto vám zavolá, slúchadlá sa jedným ťuknutím prepoja na smartfón a vy si vybavíte hovor. Po jeho skončení môžete ďalej automaticky pokračovať v pozeraní filmu na notebooku. 

Ďalšou novinkou je režim Hi-Resolution s reprodukciou hudobných súborov s 96 kHz vzorkovacou frekvenciou a 24-bit hĺbkou. Vylepšenia sa dočkala aj ergonómia. Po vybraní slúchadla z ucha sa automaticky pozastaví dotykové vládanie, čím sa zabráni neželanému spúšťaniu prehrávania a prijímania hovorov. 

Podpora Multi-point pripojenia a režim Hi-Resolution sú k dispozíci v rámci aktualizácie firmwaru na verziu 2.10.19 alebo vyššiu v aplikácii Smart Control App verzie 4.1.5 a vyššej. Aplikácia je dostupná v Apple App Store a Google Play.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu