Aktualizácia pre Honor Watch Magic prináša slovenčinu

Inteligentné hodinky, ktoré prišli na náš trh začiatkom roka, dostávajú update, ktorý poteší jazykovo menej zdatných používateľov.

Menu hodiniek Honor Watch Magic sa stane pre mnohých zrozumitelnejšie a prispôsobenie funkcií jednoduchšie. Najnovšia aktualizácii ich totiž naučila rozprávať po slovensky. Doteraz bola ich hlavným jazykom angličtina.

Smart hodinky sú vybavené 1,2-palcovým AMOLED dotykovým displejom, vlastným operačným systémom a 480 mAh batériou s takmer týždňovou výdržou na jedno nabitie. Dokážu monitorovať tepovú frekvenciu v reálnom čase pri mnohých športových aktivitách.

Spĺňajú certifikáciu 5ATM, takže sa nemusíte obávať ošplechnutia vodou pri umývaní rúk ani plávania v bazéne. Rozpoznajú plavecký štýl a zaznamenajú odplávané dĺžky. Nechýba Bluetooth 4.2, Wi-Fi ani NFC. Kombinácia troch navigačných systémov GPS, Glonass a Galileo má zabezpečiť presné zaznamenanie trasy. Vďaka funkcii TrueSleep sa dozviete informácie o vašich fázach spánku.

Honor Watch Magic sú na Slovensku dostupné vo variantoch Lava Black za odporúčanú 179,90 eur a Moonlight Silver za 199,90 eur. Všetko podstatné o hardvérovej výbave a funkciách sa dozviete zo základného infa.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu