Aktualizácia na Android 10 pre LG G8 ThinQ a V50 ThinQ príde koncom roka

LG nepatrí k výrobcom, ktorí pravidelne dodávajú aktualizácie systému. No aspoň nezabúda na svoje vlajkové lode.

Kórejský výrobca na svojej webovej stránke zverejnil informáciu o spustení verejného beta testovania pre model LG G8 ThinQ. Na budúci mesiac sa pridá aj V50 ThinQ. Jediným modelom, ktorý má Android 10 už od uvedenia na trh, je V50S ThinQ (základné info).

Zákazníci sa môžu do testovania zapojiť prostredníctvom aplikácie LG Quick Help, dostupná je ale podľa všetkého len v Kórei. 

LG zároveň pracuje na novej verzii používateľského prostredia, ktoré má priniesť jednoduché a intuitívne menu s malým vyskakovacím oknom. Prispôsobovať sa má aktuálne zobrazovanému obsahu na displeji. 

Android Q bol oficiálne uvedený v máji na vývojárskej konferencii Google I/O, hlavným funkciám sme sa venovali v článku Google odhalil najdôležitejšie novinky Androidu Q. Nová platforma je zameraná na bezpečnosť, súkromie, umelú inteligenciu, ponúkne tmavý režim a vylepšené gestá.

Stabilná verzia Androidu 10 distribuovaná formou OTA má byť pre modely LG G8 ThinQ a V50 ThinQ verejne dostupná do konca tohto roka. 

Zdroj: social.lge.co.kr

Diskusia k článku:

Matej30.10.2019 - 17:51 Trvalý odkaz

jooj, je vidiet, ze asi programatori makaju na A10 pre G8 a V50.
Na G7 mi prisiel security update a tentoktrat par veci pokazil. Napriklad pri zamknutom telefone neviem spustit baterku, sem tam sa objavi micro lag, to predtym nebolo. Rozmyslam nad hard resetom, lebo doteraz updaty chodili a nic zle som nespozoroval. Skoda

Celá diskusia 1 príspevok