Ako si aktivovať bezplatný Deezer Premium od Telekomu

Súčasťou vianočnej kamapane Telekomu sú aj darčeky pre všetkých, nielen pre nových zákazníkov alebo tých, čo si predĺžia viazanosť. Jedným darčekom je aj hudobná služba Deezer na dva mesiace bez poplatkov.

Každý zákazník, ktorý využíva v Telekome hlasový paušál, mobilný internet alebo pevnú službu, si môže aktivovať Deezer na 60 dní bezplatne. Získate tak prístup k vyše 56 milióno skladieb, môžete vytvárať vlastné playlisty, počúvať hudbu bez reklám a aj v offline režime. 

Pokiaľ vám neprišiel e-mail od Telekomu s ponukou, stačí ísť na webovú stránku www.telekom.sk/vianoce/deezer-zadarmo, vyplniť potrebné údaje a počkať na inštrukcie, ktoré vám prídu na zadanú e-mailovú daresu.

Podľa Telekomu by mala ísť aktivácia cez webové rozhranie v počítači alebo cez mobilnú aplikáciu, keby by ste po spustení apky mali kliknúť na "Telekom zákazník? Aktivuj si predplatné." Žiadnu takú možnosť sme však v apke pre Android ani iOS nevideli, pričom boli aktualizované.

Aktivácia cez web ale bola bezproblémová a následné prihlásenie v mobilnej apke takisto fungovalo. Takže Deezer Premium môžete na smartfóne či tablete využívať aj v prípade, že účet bol aktivovaný cez web. Musíte sa len prihlásiť e-mailom a heslom uvedeným pri registrácii účtu. 

Kto by sa obával, že Telekom si týmto spôsobom chce po uplynutí 60 dní bezplatného využívania služby nazbierať eurá navyše od zákazníkov za zabudnuté zrušenie predplatného, môže byť pokojný. Služba bude automaticky deaktivovaná, takže žiadne neželané poplatky nehrozia.

Komu sa služba zapáči a chcel by s ňou pokračovať aj po dvoch mesiacoch, môže využiť zvýhodnenú cenu 2,99 eur mesačne, ktorú získate pri 12-mesačnej viazanosti. Štandardný mesačný poplatok za Deezer Premium je 5,99 eur. Podrobnostui nájdete na webe operátora.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu