Ako si aktivovať bezplatný 1000 GB balík od Telekomu

Celý marec môžete testovať dátovú sieť Telekomu bez obmedzení. Aktivácia obrovského balíka dát je jednoduchá a nič vás nestojí.

Pokiaľ využívate niektorý z paušálov ÁNO, ÁNO Biznis, Happy alebo Bez záväzkov, môžete si v aplikácii Telekomu počas marca aktivovať balík Nekonečné dáta s objemom 1000 GB.

Tak veľké množstvo sa pri bežnom používaní smartfónu snáď ani nedá minúť. Balík môžete využiť napríklad na sledovanie, koľko dát reálne za mesiac miniete, pokiaľ sa nebudete obmedzovať v spotrebe ani pripájať na Wi-Fi sieť. Pozerania online videí, streamovanie hudby aj zálohovanie fotografií môžete nechať na mobilných dátach. 

Každý zákazník má nárok na jeden bezplatný balík Neobmedzených dát a aktivujete si ich iba v mobilnej aplikácii Telekomu. 

Stačí otvoriť aplikáciu, ťuknúť na reklamný banner s názvom "Dátujte v marci donekonečna" a z ponuky dátových balíčkov vybrať Nekonečné dáta. Pokiaľ sa vám reklama v aplikácii nezobrazí, balík vyhľadajte manuálne po kliknutí na tlačidlo plus v Správe produktov. 

1000 GB balík platí od 1. do 31. marca 2020. Nespotrebované dáta sa do ďalšieho mesiaca neprenášajú. Pokiaľ nepoužívate mobilnú aplikiáciu Telekomu, stiahnete si ju z obchodov Google Play a App Store
 

Diskusia k článku:

branuloo02.03.2020 - 14:49 Trvalý odkaz

Super.... až na to, že TELEKOM nepodporuje VoLTE pre bussiness zákazníkov...
Nechápem prečo....

Celá diskusia 1 príspevok