Akčná adventúra Control je na PC k dispozícii zadarmo

Na titul od skúseného štúdia Remedy nešetrili chválou hráči ani kritici. Ponúkne kvalitne napísaný mysteriózny príbeh a veľmi návykovú akčnú hrateľnosť. V obchode Epic Games Store si ho môžete teraz stiahnuť úplne zadarmo.

Obchod Epic Games Store je známy tým, že svojich registrovaných zákazníkov pravidelne obdarúva hrami zadarmo. Väčšiu časť síce tvoria menšie hry, no výnimkou z času na čas nie sú ani plnohodnotné AAA zážitky. V minulosti ste si tak mohli zadarmo stiahnuť napríklad GTA V, NBA 2K21, Metro: Redux či Watch Dogs 2. Teraz ponuku veľkých hier rozširuje akčná sci-fi adventúra Control, od fínskeho štúdia Remedy. 

Jeho tvorbu hráči veľmi dobre poznajú, pretože ide o autorov známych značiek ako Alan Wake, Quantum Break či Max Payne. Control zatiaľ patrí medzi ich posledné projekty, ktorý sa točí okolo tajuplného Federálneho úradu pre kontrolu. Jeho úlohou je skúmanie paranormálnych javov. Úrad navštívite v postave Jesse Faden, ktorá hľadá svojho strateného brata. Medzi hlavné prvky hry patrí kvalitne napísaný mysteriózny príbeh, návyková akčná hrateľnosť a využívanie rôznych špeciálnych schopností. 

Control zožalo veľmi pozitívne reakcie ako u hráčov, tak u kritikov. Hra utržila na známom portáli Metacritic výborné skóre 85. Ak ste ju ešte nehrali, práve máte ideálnu príležitosť na vyskúšanie. Stačí sa registrovať v obchode Epic Games Store a stiahnuť si ju z ponuky. Len dodávame, že ponuka platí iba pre PC hráčov. 

Zdroj: Epic Games Store

Diskusia k článku:

Začať diskusiu