Aj v máji získate od Telekomu bezplatne 1000 GB balík dát

Nezabudnite si aktivovať neobmedzené dáta aj v máji. Aktivácia prebieha iba cez mobilnú aplikáciu a musíte to stihnúť do 7. mája.

Prvýkrát prišiel Telekom s netradične veľkým 1000 GB balíkom bezplatných dát v marci, pokračoval v apríli a pripravil tento atraktívny benefit aj na máj. Stačí, ak využívate niektorý z paušálov ÁNO, ÁNO Biznis, Happy alebo Bez záväzkov.

Objem dát 1000 GB ostáva nezmenený, zmenil sa termín aktivácie. Kým predchádzajúce dva mesiace ste na to mali celý mesiac, tento mesiac to musíte stihnúť do 7. mája 2020

Aktivácia je dostupná iba v mobilnej aplikácii. Včera mala cez deň výpadok, a tak mnohí zákazníci, ktorí to nestihli ráno, sa márne pokúšali o aktiváciu. Či problémy súviseli s aktualizáciou aplikácie (zatiaľ iba pre Android), ktorá dostala vynovený dizajn vrátane tmavého režimu, nemáme potvrdené. 

Tí, čo ste bezplatné dáta využívali aj minulé mesiace viete ako na to, pre tých ostatných je tu rýchly návod: otvorte mobilnú aplikáciu Telekomu, ťuknite na banner Nepremeškajte Nekonečné dáta aj v máji, potvrďte aktiváciu a hotovo. 

Pokiaľ sa vám reklama v aplikácii nezobrazí, balík vyhľadajte manuálne po kliknutí na tlačidlo plus v Správe produktov, prípadne v menu v sekcii Akcie. 

Každý zákazník má nárok na jeden bezplatný balík Neobmedzených dát a nespotrebované dáta sa do ďalšieho mesiaca neprenášajú. Pokiaľ nepoužívate mobilnú aplikiáciu Telekomu, stiahnete si ju z obchodov Google Play a App Store

Od pondelka 4. mája spúšťa Telekom predaj nových paušálov, ponuka na aktiváciu bude dostupná aj pre nové portfólio. 

Diskusia k článku:

branuloo04.05.2020 - 13:30 Trvalý odkaz

Škoda, že Telekom vylúčil tento mesiac zákaznícíkov s paušálom MT Proffesional...

Celá diskusia 2 príspevky