Aj v máji rozdáva Orange bezplatne 10 GB dát na domáce použitie

Dátový balík si môžete zadarmo aktivovať až do 29. mája. Zároveň ostávajú platné aj niektoré ďalšie benefity, ktoré prišli so začiatkom karantény.

V marci prišiel operátor s benefitom, ktorým reagoval na aktuálnu situáciu, kedy väčšina obyvateľov trávi svoj čas doma a ponúkal im bezplatnú aktiváciu dátového balíka

Tento 10 GB balík mobilných dát je podľa vyjadrení Orangeu určený pre výnimočné prípady ako náhrada domáceho pripojenia s cieľom uľahčiť pripojenie pre ľudí zo svojich domovov. Automaticky bol zákazníkom aktivovaný aj v nasledujúcom mesiaci. 

Podľa informácií od čitateľa Petra, mu Orange predĺžil na predplatenej karte "karanténne" dáta aj v máji. Hovorkyňa Orangeu nám potvrdila, že operátor benefit nezrušil a pokiaľ ho zákazníci doteraz nevyužívali, stále si ho môžu aktivovať zaslaním SMS v tvare DATA na číslo 317.

Okrem dát na doma môžu zákazníci Orangeu využívať bezplatne aj dátový balík Čet, neobmedzené SMS správy a stále sú k dispozícii bez ďalších poplatkov vybrané TV kanály: FilmBox Premium, Viasat Nature HD, Viasat Explore HD, Viasat History HD, Epic Drama HD, TravelXP HD, Auto Motor Sport HD a Film Europe HD. Benefit na detské programy už neplatí.

Uvedené programové balíky sú sprístupnené všetkým zákazníkom automaticky, ponuka neplatí len pre tých, ktorí využívajú služby Biznis TV.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu