Aj OnePlus 11R 5G príde 7. februára

Indická mutácia obchodu Amazon láka na svojej webovej stránke na uvedenie ďalšieho modelu OnePlus. Príde v rovnaký deň ako očakávaná globálna verzia OnePlus 11.

Prémiový model OnePlus 11 mal na domácom čínskom trhu premiéru už začiatkom roka a jeho špecifikácie sa dočítate v základnom infe. Nie je žiadnym tajomstvom, že globálna verzia má dátum uvedenia 7. februára a príde s ňou aj druhá generácia úplne bezdrôtových slúchadiel OnePlus Buds Pro2.

Menším prekvapením je však indický Amazon, ktorá uverejnil promo banner, ktorý oznamuje príchod OnePlus 11R 5G v rovnakom dátume, teda 7. februára. Veľa informácií o ňom zatiaľ nemáme a je možné, že sa tento model na európskom trhu oficiálne neukáže. Tak ako sa tu neukázal ani OnePlus 10R. 

Očakáva sa, že OnePlus 11R 5G ponúkne 6,7'' AMOLED displej s rozlíšením 1240 x 2772 pixelov a 120 Hz obnovovacou frekvenciou, Snapdragon 8+ Gen 1, až 16 GB RAM, 256 GB úložisko, 50 Mpix hlavný fotoaparát IMX890 a 5000 mAh batériu so 100 W nabíjaním. 

Novinkou, ktorú spoznáme 7. februára, bude aj vlastná mechanická klávesnica optimalizovaná pre pohodlné používanie či už na prácu alebo hranie hier. Prémiové telo bude vyrobené z hliníka a je navrhnutá tak, aby bez problémov fungovala s operačným systémom Windows, macOS a dokonca aj s Linuxom. K tomu pridáva rôzne prispôsobiteľné aj vymeniteľné klávesy. 

Zdroj: amazon.in 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu