Telekom: LG G4, Lumia 640, Sony Xperia E4g, Acer Liquid Jade Z a Lenovo Yoga Tablet 2 v ponuke

Začiatok júna priniesol do ponuky akciových zariadení niekoľko noviniek - štyri smartfóny a jeden tablet.

LG G4 ponúka, okrem nadupanej výbavy, aj zadný kryt potiahnutý pravou, ručne spracovanou kožou. V katalógu akciových zariadení Telekomu sa objavila hnedá verzia. Nielen na fotografiách, ale aj naživo vyzerá veľmi elegantne a zaujímavo. Operátor vám k nemu pribalí zadarmo aj LG F70.

Novinka ponúka výkonný šesťjadrový procesor, 3 GB operačnú pamäť RAM a 32 GB vnútorný priestor rozšíriteľný microSD kartami až do neobvykle vysokej hodnoty 2 TB. IPS displej s 5,5-palcovou uhlopriečkou má jemné rozlíšenie 1 440 x 2 560 bodov. Kapacita batérie sa oproti predchodcovi nezmenila, stále ponúka slušných 3 000 mAh a v nastaveniach telefónu nechýba šetriaci režim s možnosťou prispôsobenia.

Do smartfónu dal výrobca 16-megapixelový snímač s optickou stabilizáciou, laserovým zaostrovaním a množstvom fotografických funkcií. Vo fotoaparáte LG G4 si môžete nastaviť všetko, čo potrebujete: ostrenie, uzávierku, ISO, expozíciu aj vyváženie bielej. Okrem formátu JPEG je k dispozícii aj surový formát RAW, ktorý umožní maximálne využitie aj úpravu fotografií, a zároveň nie je potrebné sa báť straty detailov. Predný 8-megapixelový fotoaparát je vhodný pre milovníkov autoportrétov.

ikona

Základné info: LG G4 (H815)Nová vlajková loď prináša elegantný dizajn Slim Arc s príplatkovou koženou zadnou stranou, 5,5'' QHD displej, výkonný šesťjadrový procesor, 16 Mpix zadný fotoaparát s optickou stabilizáciou, 8 Mpix prednú kameru, OS Android 5.1, plnú dátovú výbavu a 3 000 mAh batériu.

LG G4 kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 18 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 99 €)

- 16 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 99 €)

- 14 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 49 €)

- 11 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 49 €)

- 8 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 49 €)

Plná cena zariadenia je u operátora stanovená na 639 eur.

Microsoft Lumia 640 ponúka 5-palcový IPS displej s HD rozlíšením 720 x 1 280 bodov, pokrytý odolným sklíčkom Gorilla Glass. Operačný systém Windows Phone 8.1 s aktualizáciou Lumia Denim má zaručený update na pripravovaný Windows 10.

O výkon sa stará zostava štvorjadrového 1,2 GHz Snapdragonu 400 a 1 GB operačnej pamäte. Osemgigabajtové vnútorné úložisko sa dá rozšíriť microSD kartami až do veľkosti 128 GB. Výdrž má na starosti 2500 mAh batéria. Fotoaparáty nájdete dva: zadný s 8-megapixelovým objektívom a prednú VGA kameru. Okrem štandardnej výbavy tu nájdeme maj DLNA, NFC i FM rádio.

ikona

Základné info: Microsoft Lumia 640 (LTE)Menšia verzia Lumie 640 má 5-palcový HD displej, 8-megapixelový fotoaparát a 2 500 mAh batériu. Procesor, 1 GB RAM, osemgigabajtové úložisko ako aj dostuplnosť LTE či dual SIM variantov sú zhodné s Lumiou 640.

Microsoft Lumia 640 kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 5 € mesačne pre Happy XS (+ úvodný poplatok 19 €)

- 4 € mesačne pre Happy S (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 1 €)

Plná cena zariadenia je u operátora stanovená na 179 eur.

Cenovo dostupná Sony Xperia E4g láka na priaznivú cenu, veľký displej a podporu LTE sietí. Do výbavy dostala štvorjadrový procesor s taktom 1,5 GHz, 1 GB operačnú pamäť RAM a 8 GB vnútorný priestor s možnosťou rozšírenia microSD kartami.

IPS displej s 4,7-palcovou uhlopriečkou má qHD rozlíšenie 540 x 960 bodov. Operačný systém Android 4.4.4 KitKat dopĺňa používateľské prostredie výrobcu. Fotografie a videá vo Full HD kvalite zhotovíte 5-megapixelovým fotoaparátom s LED bleskom a chýbať by zrejme nemalo ani automatické zaostrovanie. Na videochat alebo autoportréty nájdete prednú kameru s rozlíšením dva megapixely.

Zvyšné špecifikácie zahŕňajú rýchle dáta HSPA+, Wi-Fi, GPS, Bluetooth v novej verzii 4.1, NFC a FM rádio s RDS. Batéria s 2 300 mAh kapacitou vydrží podľa výrobcu dva dni na jedno nabitie.

ikona

Základné info: Sony Xperia E4gCenovo dostupný android s 4,7'' qHD dsiplejom, štvorjadrovým procesorom, 5 Mpix fotoaparátom a 2 300 mAh batériou. V predaji bude aj dual SIM verzia.

Sony Xperia E4g kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 3 € mesačne pre Happy XS (+ úvodný poplatok 19 €)

- 3 € mesačne pre Happy S (+ úvodný poplatok 9 €)

- 1 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 9 €)

- 1 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 1 €)

Plná cena zariadenia je u operátora stanovená na 129 eur.

K smartfónu Acer Liquid Jade Z dostanete zadarmo aj fitnes náramok Acer Liquid Leap. Telefón ponúka 5-palcový IPS displej s HD rozlíšením 720 x 1 280 bodov, štvrojadrový procesor s taktom 1,5 GHz, 1 GB operačnej pamäte RAM a 8 GB vnútorný priestor, nechýba slot na microSD karty. Android beží v staršej verzii 4.4 KitKat.

Na snímanie Full HD videí poslúži zadný 13-megapixelový fotoaparát, na autoportréty využijete prednú kameru. Z konektivity nechýba HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS ani Bluetooth 4.0. Kapacita batérie je 2 300 mAh.

Acer Liquid Jade Z kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 4 € mesačne pre Happy XS (+ úvodný poplatok 99 €)

- 4 € mesačne pre Happy S (+ úvodný poplatok 79 €)

- 4 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 29 €)

- 2 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 19 €)

Plná cena zariadenia je u operátora stanovená na 229 eur.

Lenovo Yoga Tablet 2 10’’ je v ponuke operátora dostupný vo verzii s operačným systémom Windows 8.1 a podľa plnej ceny tabletu sa bude zrejme predávať aj ochranným krytom s hardvérovou klávesnicou. Desaťpalcový IPS displej dostal jemné Full HD rozlíšenie 1 920 x 1 200 bodov.

Vo vnútri pracuje štvorjadrový procesor Intel Atom s taktom 1,86 GHz, 2 GB operačná pamäť RAM a 32 GB vnútorný priestor s možnosťou rozšírenia microSD kartami. Medzi špecifikáciami výrobca udáva GPS, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, microHDMI konektor a nechýba ani slot na SIM kartu, tablet zvládne prácu nielen v 3G, ale aj 4G sieti. Na tele zariadenia nájdeme aj dve kamery: prednú s rozlíšením 1,6 Mpix a zadnú, 8-megapixelovú.

ikona

Lenovo Yoga Tablet 2Druhá generácia tabletu s inovatívnou konštrukciou s integrovaným 4-polohovým stojanom, 8'' Full HD displejom, OS Android 4.4 KitKat alebo Windows 8.1, slotom na SIM kartu, 8 Mpix fotoaparátom a 6 400 mAh batériou.

Lenovo Yoga Tablet 2 kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 12 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 99 €)

- 10 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 99 €)

- 8 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 49 €)

- 5 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 49 €)

- 2 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 49 €)

Plná cena zariadenia je u operátora stanovená na 469 eur.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu