Telekom a Joj spustili detský televízny kanál Ťuki TV

Nový kanál vysielaný v slovenčine je zameraný na najmenších divákov od veku tri až desať rokov. Exkluzívne bude len pre zákazníkov Magio TV od Telekomu.

Pri príležitosti medzinárodného Dňa detí predstavili Telekom a Joj spoločný projekt - novú televíznu stanicu pre deti s názvom Ťuki TV.

Prémiová stanica Ťuki bude vysielaná 24 hodín denne, no od 22-tej hodiny večer do šiestej hodiny ráno bude na obrazovke iba spiaca postavička Ťuki. Program bude rozdelený do špecifických blokov podľa veku (predškoláci, diváci v mladšom veku a pre celú rodinu) a ponúkne pestrú paletu najobľúbenejších rozprávok. Nebudú chýbať ani rozprávky, ktoré radi pozerali rodičia detí, keď sami boli malí.

Ťuki TV prinesie aj moderné rozprávkové tituly a predovšetkým domácu tvorbu. S novou náučno-zábavnou reláciou (Ne)poslušník a jeho moderátorom Miro Jarošom si deti zaspievajú a hravou formou sa naučia hygienickým návykom a zásadám slušného správania.

Zaspávať potom môžu pri sérii s názvom Z rozprávky do rozprávky, v ktorej najznámejší slovenskí herci a moderátori prečítajú deťom každý večer na dobrú noc tie najobľúbenejšie rozprávky.

Nová detská stanica bude v ponuke len pre zákazníkov Magio TV šírenej cez pevnú sieť operátora alebo v satelitnej televízii Magio Sat. Pri variantoch TV L a XL bude Ťuki TV štandardnou súčasťou programového rastra. Pri variante M majú zákazníci detský kanál v ponuke zdarma len do konca augusta.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 02.06.2015 - 08:54

Neskoro. Deti sú zvyknuté už na iné stanice..

Lenka Ivančíková02.06.2015 - 10:05 Trvalý odkaz

no a? to neznamena, ze si neoblubia aj ine. to co je za argument? :D

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne02.06.2015 - 10:15 Trvalý odkaz

Deti su zvyknute na unboxingy kinder vajicok, hraciek, anpanmana, "daddy finger" pesnicky, play-doh, masa a medved, gulickove drahy, a cojaviemcoeste. Sem tam vecernicek v telke.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease02.06.2015 - 13:59 Trvalý odkaz

No ja lenže slovenský detský kanál tu mohol byť už dávno. Toto je navyše obmedzené len na Magio L a XL. Takže nízka sledovanosť môže ten program zabiť..

Celá diskusia 12 príspevkov