Na jeden záber: Lenovo Vibe X2

Tenký a ľahký android s krásnym 5-palcovým Full HD displejom a netradične riešenou sendvičovou konštrukciiou si zaslúži aj video recenziu.

Lenovo Vibe X2 zaujme tenkou konštrukciou zloženou z troch vrstiev a nízkou hmotnosťou. Poteší aj veľmi dobrá výbava. Ta zahŕňa osemjadrový procesor s taktom 2,GHz, 2 GB operačnú pamäť RAM a 5-palcový displej s Full HD rozlíšením. Operačný systém Android beží vo verzii 4.4 KitKat a je doplnený o používateľské prostredie Vibe 2.0 UI. Vnútorný 32 GB priestor microSD kartami nerozšírite, táto kapacita však bude zrejme bežnému používateľovi stačiť.

Fotografie a videá zhotovíte 13-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, videá nasnímate vo Full HD rozlíšení. Kvalita fotografií však prudko klesá pri horšom osvetlení. Na autoportréty a video chat využijete prednú 5 Mpix kameru.

ikona

Lenovo Vibe X2 - výkonný sendvič s parádnym displejomRecenzia 5'' smartfónu so zaujímavou konštrukciou, nádherným Full HD displejom, 13 Mpix fotoaparátom s OIS a softvérovými vychytávkami.

Medzi zvyšnou výbavou nájdete podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, FM rádio, 3,5 mm jack a 2 300 mAh batériu.

Na jeden záber: Lenovo Vibe X2

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu