Orange: LG G4 v akciovej ponuke

Orange ako prvý z operátorov na Slovensku zaradil do svojej ponuky aktuálnu vlajkovú loď LG. Súčasťou balenia je aj náhradný kryt v metalickej zlatej farbe.

LG G4 je prvým telefónom, ktorý okrem nadupanej výbavy ponúka zadný kryt potiahnutý pravou, ručne spracovanou kožou. A práve čierna kožená verzia sa objavila v katalógu akciových zariadení Orangeu. Nielen na fotografiách, ale aj naživo vyzerá veľmi elegantne a zaujímavo, a práve túto verziu v redakcii aktuálne testujeme.

Novinka ponúka výkonný šesťjadrový procesor, 3 GB operačnú pamäť RAM a 32 GB vnútorný priestor rozšíriteľný microSD kartami až do neobvykle vysokej hodnoty 2 TB. IPS displej s 5,5-palcovou uhlopriečkou má jemné rozlíšenie 1 440 x 2 560 bodov. Kapacita batérie sa oproti predchodcovi nezmenila, stále ponúka slušných 3 000 mAh a v nastaveniach telefónu nechýba šetriaci režim s možnosťou prispôsobenia.

Do smartfónu dal výrobca 16-megapixelový snímač s optickou stabilizáciou, laserovým zaostrovaním a množstvom fotografických funkcií. Vo fotoaparáte LG G4 si môžete nastaviť všetko, čo potrebujete: ostrenie, uzávierku, ISO, expozíciu aj vyváženie bielej. Okrem formátu JPEG je k dispozícii aj surový formát RAW, ktorý umožní maximálne využitie aj úpravu fotografií, a zároveň nie je potrebné sa báť straty detailov. Predný 8-megapixelový fotoaparát je vhodný pre milovníkov autoportrétov.

ikona

Základné info: LG G4 (H815)Nová vlajková loď prináša elegantný dizajn Slim Arc s príplatkovou koženou zadnou stranou, 5,5'' QHD displej, výkonný šesťjadrový procesor, 16 Mpix zadný fotoaparát s optickou stabilizáciou, 8 Mpix prednú kameru, OS Android 5.1, plnú dátovú výbavu a 3 000 mAh batériu.

Medzi zvyšnými špecifikáciami nájdeme podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.1, infraport, DLNA, FM rádio i NFC.

LG G4 je v Orangei dostupné (zatiaľ len cez e-shop) od 200 eur, pre 25-eurový paušál je cena nastavená na 495 eur. Plná suma za zariadenie je v Orangei 620 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

sategix 25.05.2015 - 13:15

Este k tomu clovek prihodi zlavu 150 eur za prenesenie cisla a hned je ta cena zariadenia zaujimava :)

Richard Hombauer25.05.2015 - 15:20 Trvalý odkaz

Presne tento cierny kozeny budem testovat :) pytajte sa, co vas zaujima.

janesbond125.05.2015 - 18:43 Trvalý odkaz

Richard..
Koľko apiek mas máš nainštalovaných pri testovaní?
Skús pri niekoľkých otvorených aplikáciach na pozadí opätovne otvoriť prehliadač s nejakou otvorenou stránkou a daj vedieť, či sa za každým znovu načíta stránka = problém niektorých fonov vrátanie G3..

matúš26.05.2015 - 12:53 Trvalý odkaz

Ahoj Richard
Mna by zaujimalo odladenost SW, nove zmeny oproti G3, kvalina fotoaparatu hlavne v porovnanie sasmungu galaxy S6. Osobne by ma najviac zaujimalo ktory fon by si osobne zvolil medzi G4 a S6 kedze nieje v cene az taky rozdiel. Ďakujem

sategix28.05.2015 - 14:52 Trvalý odkaz

Mna by zaujimalo ci je velmi citelne jemne zakrivenie display-a vo vreckach. Taktiez stabilita ked polozim telefon zadnou stranou na stol, ci sa hojda :)

Celá diskusia 5 príspevkov