Telekom: výpredaj telefónov so SIM kartou Easy Pecka a 9 € kreditom

Podobne ako tomu bolo v zákazníckom programe Telekom Benefit, ktorý bol koncom januára tohto roka zrušený, ponúka teraz operátor na svojej stránke vybrané modely za výpredajovú cenu. Spolu so SIM kartou Easy Pecka a kreditom deväť eur.

Na webe Telekomu nájdete aj mikro stránku venovanú výpredaju telefónov za výhodnú cenu. V ponuke je osem starších modelov rôznych značiek. Šesť androidov, jeden windows fón a jeden telefón bez chytrého operačného systému si môžete kúpiť spolu s predplatenou kartou Easy Pecka, na ktorej je aj 9-eurový kredit.

V ponuke nájdete tieto modely:

- Nokia Lumia 625 za 99 eur

- LG Optimus L3 II za 49 eur

- LG Optimus L5 55 za 69 eur

- Sony Xperia L za 99 eur

- Sony Xperia Tipo za 49 eur

- Acer Liquid Z4 za 49 eur

- HTC Desire 601 za 169 eur

- Samsung S5610 za 39 eur

Ponuka platí do vypredania zásob.

S kartou Easy Pecka za 9 € získate:

- kredit 9 €,

- volania za 9 centov do všetkých sietí v SR. Po dosiahnutí hranice 50 centov za volania a SMS v jednej zo sietí v SR (Telekom, Orange, O2), v daný deň už v tejto sieti viac neplatíte

- SMS za 6 centov

- 1 MB dát za 10 centov (maximálne 50 centov za deň, 200 MB dát plnou rýchlosťou, potom obmedzenie na 64 kbps)

- platnosť kreditu 12 mesiacov (po aktivácii karty je podľa údajov operátora platnosť SIM karty iba 90 dní, po dobití sa predĺži platnosť karty i kreditu na 365 dní)

Pozn. redakcie: Dodatočnou podmienkou pre technické umožnenie využívania dátových prenosov je zostatok kreditu vo výške minimálne 0,24 €. Ďalšie obmedzenie sa týka využitia kreditu, ktorý je po zakúpení na karte (ide o tzv. bonusový, nie nominálny). Nedá sa použiť na zaplatenie za služby tretích strán (audiotext, darcovské SMS-ky, parkovné, MHD lístok a podobne).

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

galaxi 24.05.2015 - 18:33

Nemecký majitelia upratovali?

Celá diskusia 1 príspevok