BCMOBIL & TECHBOX 7-8/2009

reklama Predstavenie ďalšieho čísla kvalitného časopisu o mobilnej komunikácii.

Letné dvojčíslo vášho magazínu prináša so sebou niekoľko noviniek a zmien. Tou pozitívnou pre vás je určite zmena pomeru tém a recenzií, pričom od teraz sa budeme viac ako v minulosti venovať práve témam, ktoré vás zaujímajú. Tiež veríme, že pocítite kvalitnejší papier. Menej potešujúcou novinkou je však oficiálny status BCMOBIL & TECHBOX ako dvojmesačník. Nebudeme však zaháľať, už teraz pripravujeme niečo špeciálne.

BCMOBIL

DOVOLENKA

Mnohí z vás sa toto leto chystajú do zahraničia na vytúženú dovolenku k moru, či do hôr. Čo však s mobilným telefónom? Ako sa vyznať v spleti roamingových cenníkov našich operátorov? Čo robiť pred cestou? Na tieto a množstvo ďalších otázok nájdete odpoveď v špeciálnej letnej téme venovanej roamingu. V novom dvojčísle sme viac priestoru venovali aj operátorom a to až o 100%. Na štyroch stranách sa dozviete o najnovších akciách a o tom, čo sa deje na Slovensku. Tri strany plné mobilných noviniek obsahujú to najlepšie, čo za posledné obdobie výrobcovia predviedli a v preview sme sa pozreli na zúbok novinke z dielne LG. Za samozrejmosť pre vás pokladáme aj súťaž o mobilný telefón v spolupráci s operátorom T-Mobile, kde opäť hráte o Nokiu 6650 s GPS.

BCMOBILBCMOBILBCMOBIL

Nezabudli sme samozrejme ani na recenzie najnovších mobilných telefónov všetkých kategórií, medzi ktorými nájdete aj extrémny mobil Sonim XP3, či nové dotykové telefóny z dielne Samsungu (Star a S8000 Jét), Nokie (N97) a HTC (Touch Diamond 2). Lahôdkou je 8-megapixel Sony Ericsson W995, či TV mobil z Číny – myPhone 8810TV. V rozhovore s Ivanom Golianom sa dozviete čo-to o technológiách v Orangei a ako používať Nokia Messaging zase v krátkom teste. Platiť mobilom je čoraz zaujímavejšie a tak vám ukážeme, ako platiť za poistenie jednoduchým zaslaním SMS správy. Novinkou z dielne Apple sa stal nový operačný systém pre známy iPhone a tak sme si naňho posvietili. Určite neprehliadnite ani exkluzívnu reportáž z dohľadových centier všetkých troch našich operátorov! Samozrejmosťou sú aj pravidelné rubriky Objektívom telefónu, Prišli na trh a Praktikum.

BCMOBILBCMOBILBCMOBIL

TECHBOX

V časti TECHBOX si vychutnajte technologické novinky, či veľký test kamier na SD pamäťové karty do 400 EUR (12 050,40 Sk). Ako si vytvoriť fotoknihu z nielen dovolenkových momentiek sa naučíte v zaujímavom teste. Z recenzií odporúčame i luxusný kompakt Olympus E-P1, Full-HD projektor od Panasonicu či lahôdkový supertenký LED televízor od Samsungu. Rovnako zaujímavé je aj diaľkové ovládanie od spoločnosti Logitech, kvalitný externý hardisk Imation či športový MP3 prehrávač v slúchadlách so značkou Sony.

BCMOBILBCMOBILBCMOBIL

A kde nájdete BCMOBIL & TECHBOX?

Okrem novinových stánkov, hypermarketov či čerpacích staníc si môžete časopis BCMOBIL & TECHBOX 7-8/2009 zakúpiť v sieti vyše 40 partnerských predajní vo viac ako 20 mestách na Slovensku (zoznam na www.bcmobil.sk). Medzi partnermi nechýba sieť predajní J&MOBIL či MATRIX. Taktiež môžete časopis získať ako darček pri kúpe mobilného telefónu či k vybraným produktom v celej sieti predajní NAY Elektrodom alebo v TOP partnerských predajniach, napríklad MOBILBOX, Finesa NOKIA a PPShop v Bratislave alebo EPICENTRUM v Pezinku.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 16.07.2009 - 23:08

stevo e250: skoda ze ste dvojmesacnik :(

anonymous17.07.2009 - 12:07 Trvalý odkaz

jozo: no co uz.. lenivost je lenivost.. najprv sa vyhovarali na krizu a teraz z nich vyslo ze si chceli oddychnut... a sa im to zapacilo tak v tom uz budu aj pokracovat.. ved, penazi maju dost tak im staci aj dvojmesacnik... tak malo to byt presne naopak.. este na zaciatku ked vychadzal mal byt dvojmesacnik a potom postupne prechadzat na mesacnik.. ach jaj.. a stran iba trosku pribudlo.. no, sklamali ste ma...........

anonymous17.07.2009 - 12:37 Trvalý odkaz

Atlis: jozko mas pristup k financnej sprave BC mobil, ze vies kolko penazi zarabaju?

anonymous17.07.2009 - 13:46 Trvalý odkaz

jozo: ten casopis sa dobre predava tak nepotrebujem mat ziadny pristup k financnej sprave.. a nerob mudreho kazdy vie ze reklama dobre vynasa.. a tam jej je dost..

anonymous17.07.2009 - 13:55 Trvalý odkaz

S: jozo, kazde jedno vydanie je stratove tak netaraj, ty si nikdy nerobil do takychto veci

Celá diskusia 32 príspevkov