O2: nákupy v NAY za bonusy pokračujú

Nepotrebujete nový telefón? Nevadí, svoj bonus k O2 paušálu si môžete opäť uplatniť pri nákupe v predajniach NAY Elektrodom. Čohokoľvek.

O2 dáva opäť svojim zákazníkom možnosť využiť bonusy na telefón, ktoré získa k akémukoľvek O2 Paušálu, na nákup elektroniky v predajniach NAY Elektrodom. Zákazníci, ktorí aktuálne nepotrebujú nový telefón, tak môžu zájsť k spomínanému predajcovi a nakúpiť čokoľvek, čo potrebujú.

Ponuka platí od 4. mája a prebieha v 12-tich predajniach NAY Elektrodom po celom Slovensku.

Celý bonus k akémukoľvek O2 Paušálu môže zákazník použiť na nákup tovaru v týchto predajniach:

- Nitra, Chrenovská 1632/28

- Lučenec, Parný mlyn 5544

- Nové Zámky, Nitrianska cesta 109

- Prešov, Košická 2/c

- Michalovce, Humenská cesta 59

- Banská Bystrica, Zvolenská cesta 8/B

- Žilina, Ulica Vysokoškolákov 39

- Čadca, Ulica Slobody 3039/4

- Stará Ľubovňa, Popradská 1853/73

- Prešov Max, Vihorlatská 2A

- Bratislava Avion, Ivánska cesta

Priamo v predajniach NAY Elektrodom bude mať operátor svoje stánky, v ktorých obslúži zákazníkov podľa potreby – nových, existujúcich i migrujúcich. Výsledkom bude voucher, ktorého hodnotu si zákazník uplatní pri nákupe. V prípade kúpy tovaru vo vyššej sume doplatí zákazník len rozdiel.

ikona

O2: bonus na telefón môžete minúť aj v NAY. Na čokoľvekOperátor pripravil pre svojich zákazníkov veľké prekvapenie. Bonus na telefón, ktorý získate k programu O2 Paušál, môžete teraz využiť na kúpu tovaru v predajniach NAY Elektrodom. Potrebujete novú práčku, vysávač, notebook alebo fotoaparát? Žiadny problém.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu