Na jeden záber: Microsoft Lumia 532

Ďalší diel našej série sme venovali šikovnému štvorpalcovému windowsfónu s podporou pre dve SIM karty, ktorý napriek nízkej cene ponúka veľmi slušnú výbavu, zaujímavé funkcie a stabilný systém.

Smartfón kompaktných rozmerov Microsoft Lumia 532 má rovnakú štvorpalcovú uhlopriečku s WVGA rozlíšením ako jeho lacnejší súrodenec Lumia 435, no silnejší procesor a zadný fotoaparát s 5 Mpix snímačom. Opäť však bez automatického zaostrovania a prisvetľovacej diódy.

Vo vnútri pracuje operačný systém Windows Phone 8.1 s aktualizáciou Lumia Denim, štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz a 1 GB operačná pamäť RAM. Vnútorný 8 GB priestor podporuje rozšírenie microSD kartami až do veľkosti 128 GB. Od päťmegapixelového fotoaparátu bez automatického zaostrovania a bez LED blesku veľké zázraky nečakajte, na momentky a krátke videá bude stačiť. Poteší aj predná kamera, aj keď iba vo VGA rozlíšení.

ikona

Microsoft Lumia 532 Dual SIM - taká milá tehličkaRecenzia lacného 4-palcového, ale trošku hrubého windowsfónu s dostatočným výkonom, stabilným systémom a výbornou funkciou Glance Screen.

Vo výbave nechýba Wi-Fi, HSPA+, GPS, Glonass, Bluetooth 4.0 ani FM rádio s RDS. Batéria má kapacitu 1 560 mAh. Najviac oceňujeme funkciu Glance Screen, ktorá vám na zhasnutom displeji zobrazí informáciu o čase a upozornenia o zmeškanom hovore, doručenej správe, ale aj notifikáciu z Facebooku. Návykové je aj prebudenie obrazovky dvojitým poklepaním po displeji.

Na jeden záber: Microsoft Lumia 532

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Nightmare 28.04.2015 - 07:36

niekto meni font pisma :D

Celá diskusia 2 príspevky