Lenovo WRITEit zlepšuje písanie rukou na počítačoch a tabletoch s Windows

Lenovo prinieslo novú inovatívnu aplikáciu, s ktorou je písanie rukou na vybraných zariadeniach s Windows 8 a podporou písania dotykovým perom ešte lepšie. Na vyplnenie textové poľa tak nebudete potrebovať softvérovú klávesnicu.

Na rozdiel od písania rukou na mnohých dnešných zariadeniach, s aplikáciou WRITEit môžete priamo písať do prakticky akéhokoľvek textového poľa, ktoré prijíma strojové písmo, dokonca aj ak toto pole je v aplikácii bez natívnej podpory dotykového pera.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Napríklad môžete písať hľadané pojmy priamo do vyhľadávača namiesto použitia klávesnice na displeji. WRITEit dobre funguje pre e-maily, sociálne siete, rôzne online formuláre a mnohé ďalšie.

WRITEit beží na pozadí popri tom, ako píšete a rukopis mení v reálnom čase na textové znaky. Nezabudlo sa ani na automatické návrhy, ktoré ponúkajú alternatívy pre nerozpoznané slová, pomáhajú zachytiť preklepy a napísať text správne hneď na prvýkrát. A so súborom posunkových príkazov sú jednoduché aj textové úpravy.

Aplikácia WRITEit je dostupná pre nasledovné zariadenia s podporou dotykového pera: ThinkPad Yoga, ThinkPad Helix, ThinkPad 10- a 8-palcový Yoga Tablet 2 s OS Windows s technológiou AnyPen. Od 15. apríla si môžete WRITEit bezplatne stiahnuť zo stránky www.getwriteit.com. Neskôr prinesie výrobca WRITEit aj na svoje budúce produkty.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu