Orange: LG Leon a Microsoft Lumia 640 v akciovej ponuke

Prednedávnom sa ponuka dotovaných zariadení rozrástla o viacero noviniek, teraz pribudli ďalšie dve. Cenovo dostupný android a šikovný windowsfón. Obidva lákajú na podporu LTE sietí.

LG Leon je jedným zo štvorice noviniek predstavených na MWC 2015 v Barcelone. Zaujme konštrukciou, kde sú hardvérové ovládacie tlačidlá umiestnené na zadnej strane tak ako v prípade top modelov a láka aj na podporu sietí štvrtej generácie.

Novinka ponúka štvorjadrový procesor, 1 GB operačnú pamäť RAM a vnútorný priestor vykazuje papierovú hodnotu 8 GB. Použiteľné sú však len približne 3 GB, čo aspoň čiastočne zachraňuje slot na microSD kartu.Operačný systém Android beží v novej verzii 5.0 Lollipop a je doplnený o softvérové vychytávky výrobcu.

Zadný fotoaparát dostal 5-megapixelové rozlíšenie, automatické zaostrovanie a LED diódu, predná kamera má len VGA snímač. Medzi zvyšnými špecifikáciami výrobca uvádza podporu HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth i FM rádio. Batéria dostala kapacitu 1 900 mAh.

ikona

Základné info: LG LeonSmarfón strednej triedy s 4,5'' FWVGA displejom, štvorjadrovým procesorom, podporou LTE, OS Android 5.0 Lollipop, ovládacími tlačidlami na zadnej strane a 1 900 mAh batériou.

LG Leon kúpite v Orangei od jedného eura, plná cena zariadenia je stanovená na 115 eur.

Microsoft Lumia 640 ponúka 5-palcový IPS displej s HD rozlíšením 720 x 1 280 bodov, pokrytý odolným sklíčkom Gorilla Glass. Operačný systém Windows Phone 8.1 s aktualizáciou Lumia Denim má zaručený update na pripravovaný Windows 10.

O výkon sa stará zostava štvorjadrového 1,2 GHz Snapdragonu 400 a 1 GB operačnej pamäte. Osemgigabajtové vnútorné úložisko sa dá rozšíriť microSD kartami až do veľkosti 128 GB. Výdrž má na starosti 2500 mAh batéria. Fotoaparáty nájdete dva: zadný s 8-megapixelovým objektívom a prednú VGA kameru. Okrem štandardnej výbavy tu nájdeme maj DLNA, NFC i FM rádio.

ikona

Základné info: Microsoft Lumia 640 (LTE)Menšia verzia Lumie 640 má 5-palcový HD displej, 8-megapixelový fotoaparát a 2 500 mAh batériu. Procesor, 1 GB RAM, osemgigabajtové úložisko ako aj dostuplnosť LTE či dual SIM variantov sú zhodné s Lumiou 640.

Microsoft Lumia 640 XL je v Orangei dostupná od jedného eura, plná cena tabletofónu vychádza na 200 eur.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu