NAVIBOX3 v predaji!

reklama Predstavenie ďalšieho čísla špeciálneho časopisu o navigáciách.

Nekazte si dovolenku blúdením. Populárny časopis venovaný GPS navigáciám a všetkému, čo s nimi súvisí, vám vo svojom najnovšom čísle prináša 24 recenzií automobilových navigácií a navigačného softvéru, zaujímavé témy, novinky a rozhovor. Šťastie môžete vyskúšať aj v súťaži o Garmin nüvi 255 a určite využijete užitočný slovník GPS pojmov, praktickú poradňu alebo prehľadné katalógy všetkých na Slovensku predávaných GPS navigácií a GPS telefónov.

NAVIBOX

Chcete lacnú navigáciu?

Pripravili sme pre vás prehľad všetkých automobilových GPS navigácií lacnejších ako 200 € (6 025,20 Sk). Dozviete sa, či sa pri kúpe navigácie oplatí šetriť a aké technické parametre, mapy či aký navigačný softvér získate v tejto prijateľnej cenovej hladine.

NAVIBOX

Aktualizujeme mapy v GPS navigácii

Svet okolo nás sa mení, a ak chcete, aby s ním vaša navigácia držala krok, mali by ste občas vymeniť staré mapy za tie aktuálne. Vo veľkej téme sa dočítate, aké možnosti aktualizácie mapových podkladov ponúkajú najväčší výrobcovia GPS navigácií a koľko vás takáto aktualizácia bude stáť.

NAVIBOX

TomTom chce byť na Slovensku jednotkou...

..to a omnoho viac z odvážnych plánov jedného z najvýznamnejších svetových výrobcov GPS navigácií nám prezradil country manager holandskej spoločnosti TomTom pre Českú a Slovenskú republiku, Robert Červenák.

NAVIBOX

Renault Clio Grandtour so zabudovanou navigáciou

Navigačné systémy zabudované napevno v automobiloch majú množstvo praktických výhod a jednu zásadnú nevýhodu – cenu. My sme pre vás otestovali najnovší Renault Clio Grandtour so zabudovaným navigačným systémom TomTom Carminat 2009, za ktorý si priplatíte iba 490 € (14 761,74 Sk)!

NAVIBOX

Navigácia pre Windows Mobile

Chytrých telefónov s operačným systémom Windows Mobile, ktoré dokážu plnohodnotne nahradiť jednoúčelovú GPS navigáciu, je na trhu čoraz viac, a tak sme na vlastnej koži vyskúšali jeden z najpopulárnejších navigačných softvérov pre túto platformu - iGO8 od Nav N Go.

NAVIBOX

Recenzie navigácií, katalóg a GPS poradňa

Iba v časopise NAVIBOX 3 nájdete až 24 recenzií najnovších GPS navigácií či navigačného softvéru, jedinečný katalóg všetkých na Slovensku predávaných automobilových GPS navigácií a katológ mobilných telefónov s GPS, ale aj užitočnú poradňu a slovník najpoužívanejších GPS pojmov.

NAVIBOX

A kde kúpite NAVIBOX 3?

Okrem novinových stánkov, hypermarketov či vybraných čerpacích staníc si môžete časopis NAVIBOX 3 za cenu 2,62 € (78,93 Sk) Sk zakúpiť aj online v internetovom obchode www.presne.sk. Nezabudnite, že ďalšie, štvrté číslo časopisu NAVIBOX vyjde 20. novembra 2009 a nájdete v ňom okrem recenzií najnovších autonavigácií a telefónov s GPS aj naše praktické skúsenosti s navigáciou pre chodcov. Pozrieme sa, s čím všetkým ľudstvu pomáha GPS signál a tešiť sa môžete aj na pútavú reportáž zo zakladania prvej NAVIBOX kešky.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 30.06.2009 - 09:56

Jessica: Editorial nema chybu,pobavila som sa a citanim casopisu som zasa o kusok zmudrela.:))

Celá diskusia 1 príspevok