O2: Sony Xperia E4, LG Leon a LG Spirit v akciovej ponuke

V portfóliu mobilných zariadení O2 pribudli tri novinky strednej triedy, ktoré lákajú na dostupnú cenu a dostatočný výkon. Modely od LG podporujú LTE siete.

LG Spirit dostal mierne zakrivený 4,7-palcový displej s HD rozlíšením, štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz, 1 GB operačnú pamäť RAM a 8 GB vnútorný priestor rozšíriteľný microSD kartami do veľkosti 64 GB. Vo vnútri beží operačný systém Android 5.0 Lollipop s používateľskou nadstavbou výrobcu. Ovládacie tlačidlá sú umiestnené na zadnej strane telefónu.

Fotoaparát ponúka 8-megapixelový snímač, automatické zaostrovanie, LED blesk a nahrávanie Full HD videí. Predná kamera disponuje 1 Mpix rozlíšením. Vo výbave nájdeme aj podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, NFC i FM rádio. Batéria dostala kapacitu 2 100 mAh.

ikona

Základné info: LG SpiritSmartfón strednej triedy s novým OS Android 5.0 Lollipop, štvorjadrovým procesorom, 4,7'' HD displejom, 8 alebo 5 Mpix fotoaparátom, podporou LTE a 2 100 mAh batériou.

LG Spirit 4G LTE kúpite u O2 v zlatej alebo titánovej farbe za 160,97 eur pri nákupe cez e-shop alebo podľa druhu zvoleného paušálu od 74 eur.

LG Leon má rovnako ako jeho o niečo lepšie vybavený súrodenec hardvérové ovládacie prvky na zadnej strane telefónu a menší 4,5-palcový displej s nižším, len FWVGA rozlíšením 480 x 854 bodov. Novinka ponúka štvorjadrový procesor, 1 GB RAM a 8 GB vnútorný priestor s možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti 32 GB.

Operačný systém Android beží v novej verzii 5.0 Lollipop a je doplnený o softvérové vychytávky výrobcu.Päťmegapixelovému fotoaparátu nechýba automatické zaostrovanie ani prisvetľovacia dióda, predná VGA kamera poslúži na snímanie autoportrétov. Medzi zvyšnými špecifikáciami nájdeme podporu HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth i FM rádio. Batéria dostala kapacitu 1 900 mAh.

ikona

Základné info: LG LeonSmarfón strednej triedy s 4,5'' FWVGA displejom, štvorjadrovým procesorom, podporou LTE, OS Android 5.0 Lollipop, ovládacími tlačidlami na zadnej strane a 1 900 mAh batériou.

LG Leon 4G LTE kúpite u O2 v zlatej alebo titánovej farbe za 142,43 eur pri nákupe cez e-shop alebo podľa druhu zvoleného paušálu od 59 eur.

Sony Xperia E4 sa od svojho súrodenca Xperie E4g líši absenciou LTE sietí (na pripojenie do internetu tak využijete len 3G) slabším procesorom a väčším 5-palcovým displejom. Rozlíšenie 540 x 960 bodov majú spoločné. Vo výbave nájdeme štvorjadrový procesor taktovaný na 1,3 GHz, 1 GB operačnú pamäť RAM a 8 GB vnútorný priestor rozšíriteľný microSD kartami do veľkosti 32 GB.

Operačný systém Android 4.4.4 KitKat dopĺňa používateľské prostredie výrobcu. Fotografie a videá vo Full HD kvalite zhotovíte 5-megapixelovým fotoaparátom s LED bleskom, na video chat alebo autoportréty nájdete prednú kameru s rozlíšením dva megapixely. Zvyšné špecifikácie zahŕňajú Wi-Fi, GPS, Bluetooth v novej verzii 4.1, 2 300 mAh batériu, NFC a FM rádio s RDS.

ikona

Základné info: Sony Xperia E4Cenovo dostupný smartfón s 5'' qHD displejom, štvorjadrovým procesorom, OS Android 4.4.4 KitKat, 5 Mpix fotoaparátom s AF, LED bleskom a 2 300 mAh batériou.

Sony Xperia E4 je dostupná v bielom alebo čiernom prevedení za cenu 120,18 eur pri nákupe cez e-shop alebo podľa druhu zvoleného paušálu od 29 eur.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Lumiak625 09.04.2015 - 12:21

Len v O2 to LTE budete ťažko hľadať. Pri tých balíkoch je aj zbytočné. Muselo by tam byť 100GB ako má Swan.Tiež by muselo mať O2 LTE aspoň na úrovni Swanu. HSPA+ v 3G sieti O2 chýba, tak tiež Xperia E4 nebude mať využitý svoj potenciál. :)

Celá diskusia 1 príspevok