Na jeden záber: HTC Desire 820

Zástupca strednej triedy z dielne HTC ponúka kvalitnú konštrukciu, pekný 5,5-palcový HD displej, dostatočný výkon, kvalitný fotoaparát i predné stereo reproduktory. Poteší aj podpora LTE a NFC.

Po kompletnej recenzii vám prinášame aj krátky video pohľad na zaujímavý kúsok od HTC, ktorý zaujme dobrým pomerom cena / výkon.

HTC Desire 820 má kvalitnú unibody konštrukciu s polykarbonátovým telom a prednými stereo reproduktormi s technológiou HTC BoomSound. Láka aj na osemmegapixelový predný fotoaparát, ktorý poteší milovníkov autoportrétov. Vo vnútri pracuje 64-bitový, osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragom 615 s taktom 1,5 GHz, 2 GB operačná pamäť RAM a 16 GB vnútorný priestor s možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti 128 GB. Pre používateľa ostane dostupných približne 9 GB.

ikona

HTC Desire 820 - konečne zas staré dobré hátécéRecenzia 5,5'' androidu s kvalitnou konštrukciou, dobrými stereo reproduktormi a nadpriemernou prednou kamerou. Niekomu nemusí stačiť HD rozlíšenie.

HD rozlíšenie 5,5-palcového displeja radí telefón do kategórie strednej triedy. Hlavný fotoaparát ponúka 13-megapixelový snímač, automatické zaostrovanie, LED blesk a nahrávanie videí vo Full HD kvalite. Medzi zvyšnou výbavou nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS, Glonass, microUSB s funkciou OTG na pripojenie externých zariadení, DLNA ani FM rádio. Batéria má kapacitu 2 600 mAh, čo vám postačí tak na jedeň deň používania.

Na jeden záber: HTC Desire 820

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu