Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov vo februári

Vo februárovom rebríčku nájdeme jedného nováčika, zvyšné modely si len vymenili pozície. Stále prevládajú lacné androidy, nechýba však ani drahý iPhone.

Ani február nepriniesol výraznú zmenu. Prvé miesto si udržal Apple iPhone 6 (po zarátaní všetkých verzií spolu) a na druhé miesto poskočila šikovná Xperia E3. Tretiu priečku obsadila novinka Lenovo A536, ktorá sa v akciovej ponuke objavila len nedávno, koncom januára.

Z minulomesačného druhého klesol až na štvrtú pozíciu cenovo dostupný Samsung Galaxy Ace 4, pohoršila si aj lacná Xperia E1, tá nám februárovú tabuľku uzatvára.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušál Happy M s mesačným poplatkom 23,99 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov vo februári 2015:

1. Apple iPhone 6 všetky verzie spolu (úvodná platba 99 € + 20 € mesačný poplatok)

2. Sony Xperia E3 (úvodná platba 19 € + 1 € mesačný poplatok)

3. Lenovo A536 (úvodná platba 1 € + 1 € mesačný poplatok)

4. Samsung Galaxy Ace 4 (úvodná platba 19 € + 1 € mesačný poplatok)

3. Sony Xperia E1 (úvodná platba 1 € + 1 € mesačný poplatok)

“Telekom

ikona

Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov v januáriV Telekome nekraľuje medzi najpredávanejšími smartfónmi Samsung, ten je v našom mini rebríčku zastúpený len jedným modelom. Väčšinový podiel patrí Sony, no telefón, o ktorý mali zákazníci v januári najväčší záujem nesie názov inej značky.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Telekomu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. V tej januárovej sa nachádza: Samsung S5611, Sony Xperia M2, Samsung Galaxy S5 mini, LG F60 a Sony Xperia Z3 Compact.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu