Telekom odštartoval súťaž pre Easy karty. Hrá sa o Alcately Onetouch Pop S3

Telekom odštartoval jarnú súťaž o LTE smartfón pre nenáročných. Celý mesiac sa hrá o Alcately Onetouch Pop S3.

Do súťaže sa môžu zapojiť všetci zákazníci predplatených kariet: najnovšej Easy Pecka i starších profilov Easy a aj kreditných programov Easy Fix.

Ako to funguje?

Do žrebovania sa môže dostať každý zákazník, ktorý za deň minie na služby 50 centov z nominálneho kreditu. Do tejto výšky spotreby sa rátajú hovory, SMS či dáta.

Zákazníkovi budú posielané aj SMS správy o minutí kreditu za daný deň – najprv informačná pri úrovni 20 centov a potom ďalšia pri 50 centoch, ktorá je signálom, že zákazník minul dostatok kreditu a môže byť zaradený do súťaže.

Každý deň sa hrá o jeden Alcatel Onetouch Pop S3.

Alcatel Onetouch Pop S3 ponúka štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz, 1 GB operačná pamäť RAM, 4 GB vnútorného priestoru (dostupných ostane len 1,5 GB) a 4’’ TFT displej s rozlíšením 480 x 800 bodov. Fotografie a videá zhotovíte 5-megapixelovým fotoaparátom s LED bleskom a automatickým zaostrovaním. Videá zosnímate vo Full HD kvalite rýchlosťou 24 snímok za sekundu.

Zvyšná výbava poteší. Nájdeme tu nielen podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, ale j LTE, NFC, DLNA, FM rádio s RDS a samozrejmosťou sú Wi-Fi, GPS, 3,5 mm jack i Blutetooth.

Kedy a ako sa žrebuje?

Výhercovia sa budú žrebovať jeden raz za každý týždeň za predchádzajúce obdobie. V marci budú môcť zákazníci súťažiť spolu o 31 telefónov, to znamená, že za každý deň v mesiaci bude určený jeden víťaz.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

petris10.03.2015 - 10:44 Trvalý odkaz

to je konzum jak sa patri. telekom nesklamal. hlavne minat nominalny kredit.

funboy10.03.2015 - 11:05 Trvalý odkaz

Spotreba Súťažiaceho vo výške 0,50 Eur z nominálneho kreditu za 1 kalendárny deň
(t.j. Súťažiaci na spotrebu 0,50 Eur
nevyužije tzv. bonus tak, ako je definovaný v časti III, článok 2, bod 1 písm. o) Všeobecných podmienok pre poskytovanie verejných služieb prostredníctvom mobilnej siete spoločnosti Slovak Telekom, a.s.), sa uplatní len pre jedno kolo súťaže.
Jedno kolo súťaže predstavuje jeden kalendárny deň. Celkovo súťaž pozostáva zo 61 súťažných kôl. V prípade, ak sa chce Súťažiaci zúčastniť aj ďalších kôl súťaže, musí v príslušný kalendárny deň, v ktorý sa chce súťaže zúčastniť,spotrebovať nominálny kredit vo výške 0,50 Eur.
Žrebovanie výhercov prebehne raz týždenne, a to každý utorok, kedy sa budú žrebovať výhercovia zo Súťažiacich zaradených do súťaže za 7 súťažných kôl, t.j. za každý kalendárny deň z predchádzajúceho týždňa. V deň žrebovania sa teda vyžrebuje spolu 7 výhercov (t.j. 1 výherca za každý kalendárny deň)

Súťaž sa uskutoční v čase od 01.03.2015 do 30.04.2015 vrátane (ďalej len „doba trvania súťaže“) na území Slovenskej republiky.

http://www.telekom.sk/documents/10179/119662/Statut_Jarna+sutaz+o+smart…

Bonyek@azet.sk10.03.2015 - 13:01 Trvalý odkaz

kvoli súťaže by som určite nezačal miňať/telefonovať viac. Ale kebyže som minul/míňal 50 a viac centov, nevidím nič zlé na takejto súťaže, je to súťaž/možnosť ako získať/vyhrať mobil zadarmo.

Nightmare10.03.2015 - 16:10 Trvalý odkaz

a ja ze co mi to za notifikacie chodia :D

Celá diskusia 9 príspevkov