Telekom: pre nákup vo Windows Phone Store už nepotrebujete kreditnú kartu

Zákazníci Telekomu, ktorí používajú smartfóny s operačným systémom Windows Phone majú dôvod na radosť. Za nákup aplikácií už budú môcť platiť vo faktúre alebo kreditom.

Ako sme vás prednedávnom informovali, Telekom pripravoval spustenie platieb cez faktúru alebo strhnutím čiastky z predplateného kreditu. Ako prví (po platbách u partnera Mopay) majú túto možnosť používatelia platformy Microsoftu.

V zozname platobných metód sa v najbližších dňoch automaticky zobrazí nová možnosť pre rýchly, jednoduchý a bezpečný nákup – platba cez operátora Telekom. Po uskutočnení každej transakcie dostane zákazník potvrdzujúcu SMS správu a e-mail, vďaka ktorému bude mať vždy aktuálny prehľad o svojich nákupoch.

obr: telekom.sk

Dočkajú sa však aj majitelia androidov a rovnako sa bude dať platiť aj cez PayPal. No neskôr.

V súčasnosti môžu zákazníci prostredníctvom T-platby uhrádzať produkty a služby aj u partnera Mopay, ktorý zabezpečuje predovšetkým predaj kreditov do rôznych online hier, ako napríklad World of Tanks či Gameforge. Prostredníctvom Mopay je tiež možné uhrádzať obsah v rámci sociálnej siete Badoo.

Rovnakú službu začalo nedávno ponúkať O2, pripravuje sa aj pre zákazníkov Orangeu.

ikona

Za nákup v obchode Google Play môžete platiť prostredníctvom O2Operátor prináša ďalšiu novinku. Zákazníci rezidenčných programov majú možnosť platiť za softvér, film alebo hudbu v Google Play cez O2. Nakupovať aplikácie budú môcť aj zákazníci predplatených kariet.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 04.03.2015 - 23:24

Tu netreba ani tak. Staci paypal s debetnou kartou a s povolenymi platbami cez internet.

vauvauvau05.03.2015 - 11:20 Trvalý odkaz

super vec ktorá bude mať úspech. inak fest veľa ľudí zrusilo platobne karty. nie každý využíva kartu tak často aby mu banka odpustila poplatky ako nap. v csob. rocne som piatok za nic cca 60€. zrusil som to je to lepšie. bez platobnej karty sa dá fungovat

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne05.03.2015 - 11:34 Trvalý odkaz

Debetna karta je vacsinou zadarmo k uctu s automatickym zaslanim pred datumom expiracie. Za 60 eur/rok mozes mat kreditnu kartu, neverim vsak, ze banka k svojim produktom neposkytuje platobne karty, je to dnes standartna sluzba. A nie kazdy chape rozdielu medzi debetnou a kreditnou kartou....

zemiak05.03.2015 - 11:45 Trvalý odkaz

Ide to aj napriamo s debetnou, netreba ani Paypal.

Lumiak62505.03.2015 - 11:51 Trvalý odkaz

Ja to považujem za výhodu. Nemusím čísla kariet zadávať a zaplatím si z kreditu. Navyše VÚB účtuje aj platby kartou, ak sa vyčerpá limit v balíku. Aplikácie som zatiaľ nekupoval, ale kúpil som si hudbu do tabletu v Google play cez O2. Ešte vo WP by mohla byť hudba. :)

Celá diskusia 10 príspevkov