Lenovo Pocket Projector - vreckový projektor s 110’’ obrazom

Lenovo na MWC ukázalo nielen zaujímavé smartfóny, ale aj praktický vreckový projektor, ktorý jednoducho pripojíte k svojmu mobilnému zariadeniu. Kdekoľvek si tak môžete vo veľkosti až 110 palcov pozrieť film, fotografie či prezentácie.

Na chate či doma, kdekoľvek si pozriete multimediálny obsah z telefónu či tabletu spolu s priateľmi bez obmedzenia na malú plochu obrazovky smartfónu alebo tabletu. Pohodlne ho premietnete na stenu či akýkoľvek iný vhodný povrch. Stačí tlmené osvetlenie, šero, tma.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Projektor jednoducho zacvaknete na svoje kompatibilné zariadenie s Androidom od verzie 4.3 a film i fotografie môžete premietať vo veľkosti až do 110 palcov. Sklamať môže použité FWVGA rozlíšenie 854 x 480 bodov.

S vysoko kontrastným 50-lumenovým optickým procesorom tento projektor zobrazuje živé a jasné zábery, automaticky upravuje skreslenie a to najlepšie zorné pole zabezpečí možnosť rotovania až o 90 stupňov.

Inštalácia projektora Lenovo Pocket Projector vám zaberie len pár sekúnd a obsah zo smartfónu môžete premietať bezdrôtovo cez DLNA alebo Miracast. Ak chcete premietať bez káblov, celý film si pozriete na jedno nabitie, keďže batéria má výdrž vaic než dve hodiny. Nabijete ju (pravdepodobne) cez microUSB konektor, ktorý sa nachádza na boku projektora spolu s 3,5 mm jackom a vypínačom. Potešia aj dva reproduktory po stranách.

Projektor podporuje tie najpoužívanejšie multimediálne formáty a ponúka až 32 GB úložiska na microSD. Použiť ho tak môžete aj samostatne, bez pripojeného smartfónu. Hmotnosť zariadenia je 170 gramov. Globálne bude dostupný od mája tohto roka za odporúčanú cenu 249eur.

Žovéfotografie:

Cestu a ubytovanie redaktora na MWC 2015 zabezpečila spoločnosť Samsung, dátový roaming Telekom. Ďakujeme!

Diskusia k článku:

Začať diskusiu