Telekom: nový paušál Happy XL data, balík Magenta 1 a smartfón ako darček

Operátor dnes predstavil svoju novú ponuku, ktorá bude dostupná od 2. marca. Prináša balík služieb mobilnej a pevnej siete pre celú rodinu, nový paušál Happy XL data a tri možnosti bonusov k paušálom Happy.

Vianočná kampaň skončila, prichádza jar. A tak Telekom pripravil novú Jarnú Happy ponuku. Zameriava sa v nej na ponuku 4G smartfónov i tabletov a zákazník bude mať pri prolongácii alebo aktivácii nového paušálu na výber z troch bonusov.

Buď dostanete k vybranému smartfónu či tabletu ako darček 4G smartfón alebo získate kupón so zľavou na nákup hardvéru. Ponuka platí pre paušály Happy XS až Profi.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Prvou možnosťou je dvojica smartfónov Sony Xperia M2 – Sony Xperia E3. Za štandardnú cenu Sony Xperia M2 k Happy paušálu získate dva smartfóny. Druhou je získať k tabletu LG G Pad 8.0 šikovný android LG F60. Pri tejto dvojici sa cena odvíja od mesačných poplatkov za tablet. To znamená, že k paušálu Happy platíte mesačný príplatok za LG G Pad 8.0 a smartfón LG F60 získate ako darček. Súčasťou tejto kombinácie je aj druhá SIM karta so zdieľaním dát k Happy na tri mesiace zadarmo.

Ak nemáte záujem o dvojicu zariadení, popri aktivácii alebo predĺžení služby s telefónom získate kupón na ďalšie zariadenie podľa vlastného výberu. Výška kupónu sa odvíja od jeho použitia. Ak si zvolíte k druhému telefónu aj paušál Happy, zľava bude mať hodnotu 100 €. Pokiaľ nemáte o druhý paušál záujem, získate zľavu 50 € na nákup akéhokoľvek zariadenia z portfólia operátora. ľava sa odpočíta z plnej ceny zariadenia uvedenej v cenníku. Zľava 2 x 50 eur na nový mobil do rodiny sa bude týkať 1. a 2. člena rodiny.

Magio GO Plus na tri mesiace zdarma

Na všetky aktivácie a prolongácie v jarnej kampani sa vzťahuje aj ďalší bonus. Na tri mesiace získate bezpaltne aplikáciu Magio GO Plus - mobilnú TV aj s archívom.

Operátor pripravil od 2. marca 2015 novinky aj pre záujemcov o kombináciu mobilných a pevných služieb. Nová ponuka Magenta 1 uvedie nové paušály i výhodnejšie ceny programov pre celú rodinu.

Ako funguje Magenta 1?

Skladanie nových balíkov služieb sa odvíja od zloženia Chytrej ponuky. Na to, aby zákazník mohol získať výhodnú ponuku mobilných služieb, využíva alebo si aktivuje balík pevného internetu a televízie aspoň vo variante L (pričom využiť možno aj kombinácie L+XL či XL+XL).

Pri využívaní alebo aktivácii Chytrého balíka s TV a internetom môže zákazník získať prvý mobilný paušál Happy za výhodnú cenu 19,99 € mesačne bez akciového telefónu alebo 22,99 € mesačne s akciovým telefónom pri viazanosti 24 mesiacov.

Prvým paušálom v kombinácií môže byť buď paušál Happy XL volania alebo Happy XL data. Nový paušál Happy XL data obsahuje 3 000 MB dát, 100 minút do všetkých sietí a neobmedzené volania v sieti Telekom v slabej prevádzke a cez víkend. Za SMS a MMS správy platí 0,10 € za jednu správu.

Happy XL data môže zákazník získať iba ako súčasť balíku Magenta 1, nie je dostupný ako samostatný paušál. Ako odpoveď na volania Navzájom zadarmo v Orangei ponúka Telekom bezplatné volania medzi štyrmi SIM kartami zaradenými v rodinnom balíku.

Ďalšie paušály v ponuke Magenta 1 musia byť napísané na rovnaké rodné číslo, resp. rovnakú adresu. Druhým až štvrtým paušálom môže byť akýkoľvek Happy paušál, od XS až po Profi. Zákazník ho získa za nižšiu cenu vďaka zahrnutiu do novej Magenta 1 ponuky.

Aj pri ďalších paušáloch platí, že výhodnejšia cena sa začne uplatňovať po aktivácii či prolongácii do ponuky Magenta 1, takže nižšiu cenu nemožno získať na existujúce paušály počas plynutia viazanosti. Prolongácia je však možná už šesť mesiacov pred skončením viazanosti.

Výsledná cena Magenta 1

Pri kombinácii všetkých služieb v ponuke Magenta 1 získa rodina výhodné ceny. Výsledná suma sa potom skladá z:

- ceny Chytrého balíka (24 až 38 €)

- ceny prvého paušálu (19,99 / 22,99 € mesačne)

- ceny ďalších paušálov (podľa počtu a výberu) už od 6,99 € mesačne

Ako bonus získa rodina aj mobilnú TV s archívom zadarmo i možnosť sledovať ju až na 3 zariadeniach súčasne.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 24.02.2015 - 07:55

3000MB + 100 min. 20€!? A k tomu 10 centov! za sms (píše sa rok 2015) ja sms nepoužívam, ale inde stoja 2,5 centa

Celá diskusia 1 príspevok