Microsoft Lumia 435 na Slovensku

Najlacnejší dual SIM windowsfón kompaktných rozmerov pre nenáročných používateľov s 4-palcovým WVGA displejom a 2 Mpix fotoaparátom kúpite už aj v slovenských obchodoch.

Microsoft Lumia 435 cieli svojim dizajnom a základnou hardvérovou výbavou na mladých a nenáročných používateľov. Výhodou je nízka cena a podpora dvoch SIM kariet. Kto má rád zmenu, môže si dokúpiť aj výmenný zadný kryt, napríklad v žiarivej oranžovej alebo zelenej farbe. Konkurent dva roky starého, ale stále vyhľadávaného, modelu Nokia Lumia 520 ponúka dvojnásobok RAM, novší procesor, silnejšiu batériu, no fotoaparát s nižším rozlíšením.

ikona

Základné info: Microsoft Lumia 435Zatiaľ najlacnejšia Lumia s OS Windows Phone 8.1, dvojjadrovým procesorom, 4’’ WVGA displejom, 1 560 mAh batériou a 2 Mpix základným fotoaparátom bez AF a LED blesku.

Medzi hlavné špecifikácie patrí dvojjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 200 taktovaný na 1,2 GHz, 1 GB operačná pamäť RAM a 8 GB vnútorný priestorm ktorý je možné rozšíriť microSD kartami do veľkosti 128 GB. Operačný systém Windows Phone 8.1 prichádza už s aktualizáciou Lumia Denim.

Štvorpalcový displej má WVGA rozlíšenie 480 x 800 bodov. Na fotografovanie a nahrávanie videí je určený základný 2-megapixelový fotoaparát, ktorému chýba nielen automatické zaostrovanie, ale aj prisvetľovacia dióda. Na video chat, napríklad cez službu Skype, využijete prednú VGA kameru.

Vo výbave nájdete HSPA+, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.0, FM rádio s RDS, 3,5 mm jack a DLNA technológiu. Kapacita batérie ponúkne 1 560 mAh.

Orientačná cena: 80 € (Pricemania.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu